Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Zuid-Holland

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

PAINTBALLROTTERDAM.NL


Paintballrotterdam.nl is uniek in de randstad.

Twee compleet ingerichte speelvelden met bunkers, hoge en lage schuilplaatsen, huttten etc. zorgen voor een uitdagend terrein.
Meer dan alleen paintballen? Wij organiseren ter plekke ook:

*    The Shooting contest
*    Highlandgames
*    Supersoccer
*    Kratstapelen
*    Sumoworstelen

’s Avonds spelen
Ons verlichte veld geeft extra spanning aan het spel.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in onze sfeervolle kantine.

HET GEHELE JAAR 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND.
Openingstijden van 10.00 - 22.00 uur
Reserveren noodzakelijk!

Check onze site:

WWW.PAINTBALLROTTERDAM.NL
INFO@PAINTBALLROTTERDAM.NL
 

 

 

Indoor Kart & Partycentre Dordrecht - Dordrecht


Hét Indoor Kart & Partycentre dat alles voor u regelt. Dus feesten zonder zorgen!

Karten
Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig instructie meer. Maar karten bij Go-Kart-In is een sensatie op zich!!! Op onze spectaculaire, sensationele en veilige indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers!

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen.
Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.
Alles is mogelijk! Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleet met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding.

Lasergamen
Donkere gangen, rennende schimmen, verbazingwekkende lichteffecten, onheilspellende geluiden en bewegende tegenstanders. Dat vindt je terug in onze spectaculaire en verrassende lasergame-arena. Dus wees op je hoede, want de vijand slaapt niet!!!
Lasergamen kan geboekt worden per sessie (incl. instructies ongeveer een half uur) en in arrangementsvorm.

Pitstopcompetitie
Bent u sneller dan het Ferrari-team? In Indoor Kart & Partycentre kunt u een heuse pitstop nabootsen op onze formuleauto. Samen met een teamgenoot bedient u een tijdklok en luchtgereedschap. Probeer zo snel mogelijk de wielen te wisselen en wordt het beste team van uw gezelschap! Maar maak geen fouten, want de tijd tikt door! Een professionele instructeur houdt alles nauwlettend in de gaten, dus met “valsspelen” wint u het niet! De pitstopcompetitie kan zowel los als in combinatie met andere activiteiten geboekt worden.

Bowlen
In het Merwehalcomplex, waar het Indoor Kart & Partycentre zich bevindt, is er ook de beschikking over 16 computergestuurde, sfeervolle bowlingbanen. Compleet met mega videoschermen, lekkere muziek en uiteraard een lekker hapje en drankje.
De bowlingbanen zijn via Go-Kart-In alleen te reserveren in combinatie met een kartarrangement, lasergamearrangementof een combinatie-arrangement! Ideaal voor uw collega's, vrienden of familie die wel graag meegaan met uw feest, maar liever niet willen karten of lasergamen!!

Workshops
Het kan zo zijn dat er mensen in uw gezelschap zitten die het wat rustiger aan willen doen. Dat kan! Go-Kart-In biedt haar gasten de mogelijkheid om een arrangement te combineren met een leuke workshop!! Uiteraard is het ook mogelijk om een gedeelte van uw groep deel te laten nemen aan een workshop terwijl de anderen zich bezighouden met de overige activiteiten. Verplicht toekijken is er dus niet meer bij!!
Let op! De workshops zijn alleen te reserveren in combinatie met 1 van onze andere arrangementen!!

Op onze website vindt u een overzicht van al onze mogelijkheden.

www.kart.nl
 


 

Home - Paintball / Karten