Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Zuid-Holland

Landgoed evenementenlocatie Zuid-Holland Trouwen op een landgoed in Zuid-Holland Kasteelfeest in Zuid-Holland Jubileumfeest Zuid-Holland

Home - Evenementenlocatie

Kasteel Keukenhof - Lisse


Feestvieren in de pracht en praal van een 17e eeuws kasteel, in een zaal met een eeuwenoude open haard, champagne drinken met uitzicht op de monumentale kasteeltuin. Of dineren onder een kroonluchter van Venetiaans glas.
Op Kasteel Keukenhof wordt het een feest in stijl.

Het unieke van het Kasteel Keukenhof is dat het nog helemaal de inrichting van vroeger heeft.
Alsof de laatste bewoners zo zijn weggelopen en de sleutels hebben laten liggen. Sofa’s en fauteuils die behoorden aan vroegere inwoners. Schrijfbureaus en eettafels waar de graaf van Lynden nog aan gezeten heeft. Gangen waar Adriaan Maertensz. Block nog doorheen liep, een commandeur uit de tijd van de Vereenigde OostIndische Compagnie.

U kunt ervoor kiezen de hele dag en avond op het landgoed door te brengen. Het is ook mogelijk om alleen de huwelijksvoltrekking in het kasteel te laten plaatsvinden, of er de bruidstaart aan te snijden. Er zijn heel veel mogelijkheden, waar we graag informatie over geven als u ons een bericht stuurt.
Het Kasteel Keukenhof is een officiële locatie voor een huwelijksvoltrekking. Een ambtenaar van de gemeente Lisse zal graag het huwelijk votrekken.

www.kasteelkeukenhof.nl
 


Kasteel-Keukenhof

 

 

Slot Loevestein - Poederoijen


Slot Loevestein ligt op een unieke plek. Waar Maas en Waal samenkomen en Gelderland, Brabant en Zuid-Holland elkaar raken. In dit oer-Hollandse rivierenlandschap liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Niet de schoonheid van het gebied, maar de strategische ligging bepaalde zijn keuze. De plek was ideaal voor verdediging en om tol te heffen; dat was dan ook precies wat er gebeurde.

Loevestein heeft daarna altijd een militaire functie gehad. Als Staatsgevangenis waar Hugo de Groot uit ontsnapte in een boekenkist en onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Juist door dit militaire verleden is het gebied rond Loevestein één van de minst verstoorde cultuurlandschappen van Nederland. Een unieke plek waar natuur en cultuur elkaar versterken.

Een historisch en stijlvol feest of evenement

Personeelsfeest, receptie, diner, huwelijksfeest, vergadering of zakelijke presentatie, in Slot Loevestein ontvangt u uw gasten altijd in stijl. Het middeleeuwse kasteel en de 17e eeuwse vesting met de unieke ligging in een natuurgebied is de perfecte setting voor ieder evenement. Door een combinatie van zalen is Slot Loevestein geschikt voor evenementen tot 1.000 gasten.
Er zijn 350 eigen parkeerplaatsen en een aanlegsteiger voor diverse boten.


www.slotloevestein.nl
 


 

Home - Evenementenlocatie