Feest-Uitje.nl

Bedrijfsfeest
Zuid-Holland

Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement Bedrijfsevent Businessevent

Home - Bedrijfsfeest

Raderstoomboot De Majesteit - Rotterdam


Op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest?
Stap aan boord van Raderstoomboot De Majesteit voor een onvergetelijke belevenis.

Welkom aan boord!
Aan boord maakt u deel uit van een fascinerend schouwspel. Niet minder dan 750 paardenkrachten van de antieke stoommachine zorgen voor de geruisloze aandrijving van de reusachtige, beweegbare schoepenraderen. Alles wordt aan boord tot in de puntjes verzorgd. U hoeft alleen maar te genieten van de chique salons, het decadent pluche, het wisselende uitzicht, het verrassende entertainment en de meer dan voortreffelijke keuken.

Greep uit de mogelijkheden
- onvergetelijk afscheidsfeest
- spetterend personeelsfeest
- bijzonder jubileum
- opvallend themafeest
- teambuilding activiteiten
- senioren uitstapjes
- receptie of netwerkborrel
- stijlvol congresdiner

Audio-visueel
Aan boord ontbreekt het uw gasten aan niets. Met onze professionele audiovisuele apparatuur komt uw belangrijke boodschap luid & duidelijk over. Met een goede balans tussen het zakelijke en de ontspanning wordt dit een succesvol evenement.

Koninklijk genieten
Voor nationale en internationale gasten is het varen aan boord van De Majesteit een bijzondere gebeurtenis. Met de hoge kwaliteit van dienstverlening, de smaakvolle en smakelijke invulling waar culinair genieten nog echt tot zijn recht komt, de prachtige afwerking van het schip en het varen met een perfect gerestaureerde authentieke stoommachine is menige gast aan boord onder de indruk van de koninklijke behandeling die hen te wachten staat.

Voor elk gezelschap
Een feestelijke avond vanaf 4 personen tijdens de Showboat Party, die ook geschikt is voor grotere gezelschappen waarbij een salon exclusief kan worden gereserveerd.
Voor gezelschappen vanaf 100 personen is een besloten evenement op maat ook mogelijk.

Raderstoomboot De Majesteit - vaste ligplaats Maasboulevard Rotterdam
Telefoon 010-4146744
info@raderstoomboot.nl
www.raderstoomboot.nl

 Raderstoomboot-DeMajesteit

 

 

Flavour Visagie - Zowel voor de blanke, Aziatische als de donkere huid! - Rotterdam


Flavour Visagie, voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses en meer…

MAKE-UP WORKSHOP:
Zowel voor de blanke, aziatische als de donkere huid

Maak van het vrijgezellenfeest van je vriendin een topdag en neem haar mee naar deze make-up workshop. Iedereen leert hoe en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken voor een feestelijke gelegenheid. Dat komt goed uit met het oog op de vrijgezellenavond en bruiloft in het verschiet!

De aanstaande bruid word natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Bij haar doen we de make-up voor en zij mag de andere helft zelf doen, de rest mag het stap voor stap na doen. Na afloop krijgt zij een presentje.

Begeleiding: +/- 1 visagiste per 4 personen
Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: +/- 3 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in salon Oudedijk 139b te Rotterdam of op locatie mogelijk
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk
Prijzen zijn incl.: verbruik make-up en reinigingsprodukten, koffie/thee, limonade, cake, zoutjes, glaasje rosť.

OPGEMAAKT WORDEN DOOR EEN PROFESSIONEEL VISAGISTE

Naast de make-up workshops die wij aanbieden, kan er ook gekozen worden voor een alternatief: Een mooie glamour/party make-up aangebracht door onze visagistes. Zij zal ieder persoonlijke tips geven en jullie vragen m.b.t. make-up beantwoorden. De bruid krijgt na afloop een presentje.

Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: 2-3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in salon Oudedijk 139b te Rotterdam
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk
Prijzen zijn incl.: verbruik make-up en reinigingsprodukten, koffie/thee, limonade, cake, zoutjes, glaasje rosť.
Tevens hairstyling mogelijk!

FOTOSHOOT

De fotoshoot is mogelijk in combinatie bij al onze workshops, feestjes en diensten.

Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: +/- 10 min. p.p.
Locatie: in salon Oudedijk 139b te Rotterdam of op locatie mogelijk
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk

Meer info. zie website www.flavourvisagie.nl

 


Flavour Visagie

Flavour Visagie

 

 

Van der Kroft Party Rental B.V. - Wassenaar


De beleving die u wilt realiseren voor uw gasten tijdens een feest, diner of bedrijfsevenement kiest u met zorg. De gewenste stijl, een thema en persoonlijke voorkeuren spelen daarin een belangrijke rol.

Van der Kroft Party Rental levert al meer dan 30 jaar de materialen voor evenementen en partijen. Mastiek, meubilair en keukenbenodigdheden vormen de kern van ons assortiment. Met de samenstelling van ons assortiment willen wij zoveel mogelijk aansluiten op uw wensen.

Wij beogen kwaliteit en flexibiliteit te leveren. Onze dienstverlening en materialen zijn bestemd voor de waardering door uw gasten en de professionals achter de schermen.

In overleg met u leveren wij de materialen op locatie op de afgesproken tijd. Tevens kunnen wij de opbouw verzorgen en kunnen wij u voor grote partijen personele ondersteuning achter de schermen bieden met de inzet van onze professionele medewerkers.

Tijdens kantoortijden kunt u ons bereiken op onze locatie in Wassenaar en buiten kantoortijden zijn wij voor calamiteiten 7 x 24 uur bereikbaar.

U kunt uw materialen online reserveren via de webwinkel.
Wij bevestigen tijdens werkdagen uw opdracht binnen 24 uur per e-mail. Uw specifieke aanvullende wensen ten aanzien van assortiment, logistiek of personele ondersteuning kunt u opmerken en die overleggen wij vervolgens graag met u.

Van der Kroft Party Rental B.V.
Marineweg 15
2241 TX Wassenaar
T 070 - 511 24 26
F 070 - 517 99 48
E info@vdkroft.nl
I www.vdkroft.nl
 
 

 

Evenementenbureau De Ceremoniemeester - Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle


Evenementenbureau De Ceremoniemeester (lid Vecta) ontzorgt van A tot Z. Kennis van de lokale mogelijkheden en de beste leveranciers is onze core-business. Om u alvast een beetje in de feeststemming te brengen, hebben wij enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Uw feest in een bijzondere omgeving? Wij weten de mooiste kastelen, kerken, oude industriŽle loodsen en pakhuizen. Of wat dacht u van feesten in een oud leegstaand zwembad of midden in een dierentuin? De Ceremoniemeester komt graag vrijblijvend naar u toe met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeŽn. Graag verbazen wij u met onze parate kennis die zeker zal aansluiten op uw wensen en ideeŽn.

www.ceremoniemeester.com/bedrijfsfeesten/bedrijfsfeest.html


De-Ceremoniemeester-logo

Evenementenbureau De Ceremoniemeester
Weena 290
3012 NJ Rotterdam
Tel. : 010 2821679


De Ceremoniemeester

 

 

Strandpaviljoen DE ZEEMEEUW - Noordwijk


Strandpaviljoen “DE ZEEMEEUW” vind je in Noordwijk aan zee, aan de voet van de vuurtoren.
Door de hogere ligging op het strand heb je een prachtig uitzicht op zee. Het gebruik van de natuurmaterialen hout, riet en bamboe, palmen en decoratieve scheepsmaterialen zorgt voor een warme sfeer.

Wij zijn gespecialiseerd in barbecueparty’s, warme en/of buffetten tot 300 personen, bruiloftsfeesten, bedrijfsuitjes met of zonder sportieve activiteiten, familiereŁnies, etc.
Ook kunnen wij tegen een aantrekkelijke prijs een DJ, inclusief licht- en geluidsinstallatie aan u leveren. Feesten tot 300 personen kunnen wij een (gratis) overdekte plaats aanbieden bij slechte weersomstandigheden.

Strandpaviljoen “DE ZEEMEEUW” is ook een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Noordwijk. Bruidsparen kunnen niet alleen hun feest bij ons vieren, maar ook door de ambtenaar van de burgerlijke stand ‘in de echt verbonden’ worden!


www.zeemeeuw.com

 


 

Home - Bedrijfsfeest