Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Zeeland

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Indoor Karting Middelburg - Middelburg


Wilt u een succesvolle avond met zakenrelaties, collega’s, vrienden, kennissen of familieleden organiseren?

Een succesvolle avond beleeft u wanneer u beslist om bij Indoor Karting Middelburg te komen karten. Wij beschikken over ruime ervaring in het organiseren van evenementen voor grote en kleine groepen. De mogelijkheden zijn legio, dus voor ieder wat wils.

Ons kartcentrum beschikt over een 400m≤ grote horecaruimte, waar u in de sfeervolle ambiance kunt genieten van een drankje of een hapje, terwijl u de verrichtingen van de coureurs op de monitoren of vanachter het glazen “panorama” uitzicht op de voet kunt volgen. U kunt per groep de baan exclusief reserveren en ons een kartcompetitie laten organiseren, zodat u ongehinderd het verloop van de wedstrijd kunt bepalen. Verder is het mogelijk om individueel te karten.

Al deze ingrediŽnten zorgen met zekerheid voor een geslaagde avond bij Indoor Karting Middelburg.

www.kartingzeeland.nl
 


 

 

K2 Adventure Store - Terneuzen


K2 Adventure Store biedt u en uw vrienden, collega's en kennissen de mogelijkheid om een spectaculaire paintball dag te beleven. Al vele jaren ontvangen wij vele groepen uit Zeeland, BelgiŽ en zelfs de rest van Nederland. Ons terrein biedt de ruimte om met zowel kleine als grote groepen paintball te spelen.

Op verzoek regelen wij voor u verschillende vormen van catering. Koffie, thee en frisdranken zijn altijd verkrijgbaar.

Een beter milieu...
Wij werken tegenwoordig enkel nog met paintballs die volledig uit natuurlijke materialen bestaan. Deze worden snel, veilig en volledig afgebroken in de natuur.
Dat is wel zo veilig voor mens ťn milieu!

Reserveer tijdig, want zeker de weekenden zijn snel vol.

www.k2adventurestore.nl
 


K2-Adventure-Store

 

Home - Paintball / Karten