Feest-Uitje.nl

Bedrijfsfeest
Zeeland

Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement Bedrijfsevent Businessevent

Home - Bedrijfsfeest

Rederij Dijkhuizen - Vlissingen


Rederij Dijkhuizen beschikt over 3 luxe dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentaties en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd.
Zij heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met de verzorging van varende festiviteiten, die zij totaal in eigen beheer verzorgt.

Met onze schepen verzorgen wij het gehele jaar door verschillende festiviteiten.
De maximum capaciteit voor het vieren van een feest aan boord van onze schepen bedraagt 300 personen.
Zo worden onze schepen in geheel Zeeland ingezet voor (varende) bedrijfsevenementen.

Deze feesten kunnen plaatsvinden vanaf Middelburg, Veere of Vlissingen, maar wij kunnen ook naar een specifieke locatie in de rest van Zeeland of bijvoorbeeld BelgiŽ varen om vandaar uw bedrijfsfeest inhoud te geven.

Bij uw feest kunnen wij verschillende maaltijden voor u verzorgen. Het kan van een lunch tot een zeer uitgebreid warm en/of koud buffet. Mogelijkheden te over. Mocht u daarnaast nog andere extra culinaire wensen hebben, kunnen wij deze uiteraard op aanvraag voor u verzorgen.

Naast het culinaire aspect kunt u altijd gebruik van de aanwezige geluidsfaciliteiten in het door u gewenste schip. Mocht u echter live-muziek wensen, dan hebben wij verschillende muzikanten die wij u kunnen aanprijzen. Tenslotte kunnen wij ook voor diverse andere entertainers zorgen.

Ons is in elk geval op basis van jarenlange ervaring duidelijk, dat bedrijfsfeesten nooit hetzelfde zijn. Wij streven er altijd naar uw feest dan ook op een unieke manier te verzorgen, zodat u altijd met een positief en voldaan gevoel terug kunt denken aan UW feest.

Wel is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken om de gewenste locatie te bekijken en daarna uw wensen met ons door te spreken om uw feest tot een succes te maken.

www.rederij-dijkhuizen.nl
 


 

Home - Bedrijfsfeest