Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Utrecht

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Kartcircuit De Woerd - Driebergen


In de vriendelijke en groene omgeving van het landelijke Driebergen ligt vlak langs de rijksweg A12 Utrecht-Arnhem het kartcircuit Driebergen. Het circuit is makkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeerruimte.

Op ons circuit wordt voornamelijk recreatief gereden hoewel er in groepsverband ook onderlinge competities worden gehouden, compleet met reglementen, start- en finishvlag en een puntentelling.

Kartcircuit Driebergen is zeer flexibel in de mogelijkheden: u kunt alleen komen, samen of in gezinsverband, met verenigingen, partijen of (school-) klassen.

U kunt een paar rondjes komen rijden of bijvoorbeeld een heat van ruim 10 minuten. De baan kan zelfs exclusief voor uw groep worden gereserveerd, per uur, per halve of hele dag. De minimale leeftijd voor het karten is 10 jaar. Kortom KARTING NAAR KEUZE...

Voor groepen verzorgen wij de speciale catering, variŽrend van broodjes, borrelgarnituren tot salades. Wilt u barbecuen onder de parasols op het terras? Wij verzorgen het geheel met keuze uit diverse soorten barbecues (vanaf 20 personen).

www.kartbaan.com
 


 

 

Playpaintball - Doorn


Playpaintball is de aanbieder van paintball in Midden Nederland.

De nieuwste wapens, een mooie veilige omgeving, professionele begeleiding met ruime ervaring en zeer veel mogelijkheden om uw dag echt onvergetelijk te maken.

Wij heten u graag van harte welkom op ons speelveld in Doorn.

Voor groepen vanaf 8 personen organiseren wij paintball (kleinere groepen in overleg). Als individu of als team gaat u dit strategische spel spelen. Onze paint is geheel milieuvriendelijk en ons veld is geheel afgezet met netten; hierdoor is het speelveld duidelijk herkenbaar en is de veiligheid nog beter gewaarborgd.

Na een goede instructie over gebruik van de wapens en veiligheid tijdens en na het spel gaat u met uw groep eerst “inschieten”, niet op elkaar maar op doelen om zo in het spel trefzeker te zijn. Tijdens het spel loopt er een “marshall” in het veld rond.
Zijn taak is om de veiligheid van de spelers in de gaten te houden en te zorgen voor een “fairplay”.

Na elke speelronde is er tijd om uit te rusten, belevingen uit te wisselen en de tactiek te bespreken met uw team. Natuurlijk kunt u tijdens de pauze een frisdrankje nuttigen.

Jeugdpaintball

Jeugdpaintball is de aanbieder van kinderpaintball in de regio Utrecht. Voor kinderfeestjes van kinderen vanaf 8 tot 13 jaar kunt u voor Paintballen (en meer) bij ons terecht.

Kindvriendelijke wapens, een mooie en veilige omgeving, professionele begeleiding met ruime ervaring en zeer veel mogelijkheden om het kinderpartijtje / feestje echt onvergetelijk te maken.

Wij heten u graag van harte welkom op ons speelveld in Doorn. Voor meer informatie en mogelijkheden nodigen wij u graag uit verder te kijken op onze site.
Voor boekingen neemt u contact met ons op.

Jeugdpaintball is een onderdeel van Playpaintball de paintball aanbieder van Utrecht.

www.playpaintball.nl
 


Playpaintball

 

Home - Paintball / Karten