Feest-Uitje.nl

Bedrijfsfeest
Utrecht

Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement Bedrijfsevent Businessevent

Home - Bedrijfsfeest

Evenementenbureau De Ceremoniemeester - Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle


Evenementenbureau De Ceremoniemeester (lid Vecta) ontzorgt van A tot Z. Kennis van de lokale mogelijkheden en de beste leveranciers is onze core-business. Om u alvast een beetje in de feeststemming te brengen, hebben wij enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Uw feest in een bijzondere omgeving? Wij weten de mooiste kastelen, kerken, oude industriŽle loodsen en pakhuizen. Of wat dacht u van feesten in het spoorwegmuseum of midden in een dierentuin? De Ceremoniemeester komt graag vrijblijvend naar u toe met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeŽn. Graag verbazen wij u met onze parate kennis die zeker zal aansluiten op uw wensen en ideeŽn.

www.ceremoniemeester.com/bedrijfsfeesten/bedrijfsfeest.html


De-Ceremoniemeester-logo

Hoofdkantoor
Evenementenbureau De Ceremoniemeester
W. Arntszlaan 115A
3734 EE Den Dolder (Utr.)
Tel. : 030 - 691 9999


De Ceremoniemeester


De Ceremoniemeester

 

 

Brandweergames - Abcoude


Brandweergames is een uniek evenement voor een verfrissend en nieuw bedrijfsuitje of teambuilding.

Deelnemers worden, afhankelijk van de groepsgrootte, verdeeld in kleinere groepen en volgen een spannend, avontuurlijk en vooral leuk parcours van brandweeractiviteiten.
Het thema Brandweer staat deze dag centraal. Alles wat de echte brandweer in het dagelijks leven mee kan maken, wordt zeer realistisch nagebootst. Daarnaast krijgen de deelnemers een uniek kijkje achter de schermen van een brandweerorganisatie en leren ze handige tips en trucs over het beheersen van brand.

Brandweergames is uitdagend en vernieuwend voor iedereen. Niemand zal zich vervelen en de dag staat vol spanning, avontuur en vooral veel plezier. Spelen met water komt zeker aan bod, maar ook een echte uitruk beleven behoort tot de mogelijkheden.

www.brandweergames.nl

 


 

Home - Bedrijfsfeest