Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Overijssel

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Paintball Wierden - Hoge Hexel


Voordat u besluit om bij ons te komen paintballen kunt u eerst rustig alle informatie doornemen op onze website. Zo hebben wij o.a. een aantal arrangementen voor u samengesteld om uw uitje helemaal compleet te maken. Mocht u na het bezoeken van de website nog vragen hebben, schroom dan niet om ons vrijblijvend te mailen via het contactformulier op onze website. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Paintball is een spel met verfkogels, dat geschikt is voor jong en oud. Het spel duurt gemiddeld twee uur, maar dit is afhankelijk van de groep. Het spel wordt gespeeld in een bosrijke omgeving met vele obstakels zoals pallets, bosjes, bomen, kuilen en zandwanden. Het terrein is in 2007 compleet vernieuwd en spectaculairder dan ooit.

Paintball is ongevaarlijk, mits men zich aan de regels houdt. Daarom zal onder begeleiding van een Marshall dit spel gespeeld worden. Paintball is in zijn meest eenvoudige vorm het beste te vergelijken met het spel vlag veroveren. Men schakelt elkaar uit door een verfbal, afgevuurd door een speciaal voor dit spel ontworpen luchtdrukgeweer.

Paintball is leuk voor jong en oud, en valt onder alle weersomstandigheden goed te spelen.

www.paintballwierden.nl
 


 

 

Kartplaza® Actionworld - Nijverdal


Anders dan de naam zou doen vermoeden is Kartplaza Actionworld veel meer dan zomaar een indoor-kart centrum.
Natuurlijk beschikken wij over een superspannend circuit, maar er is veel meer dan dat! Stap eens binnen en ontdek het zelf. Geniet terwijl u plaatsneemt in een van onze gezellige bars.

Wees een winnaar als u een heuse Strike gooit in het Mexicaanse “Magic Bowling” centrum of neem een kijkje in the Wild, Wild West bij de spectaculaire LaserGames. Onze nieuwste attractie is “Paintball Arena”. Nu al door kenners uitgeroepen tot één van de mooiste en spectaculairste paintball locaties van Nederland!

Waar iets gevierd wordt, wordt natuurlijk gegeten. Bij Kartplaza Actionworld kunt u al vanaf vier personen gebruik maken van een van de smakelijke schotels of buffetten. Ook als de groepen groter worden, hebben wij diverse arrangementen en buffetten. Hiertoe beschikken wij over diverse zalen voor groepen tot 500 personen.

Kortom Kartplaza Actionworld heeft iedereen wel iets te bieden!

www.kartplaza.nl
 


 

Home - Paintball / Karten