Feest-Uitje.nl

Bedrijfsfeest
Overijssel

Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement Bedrijfsevent Businessevent

Home - Bedrijfsfeest

Fun Fiction evenementen organisatie - Zwolle


Fun Fiction
verzorgt al meer dan 15 jaar actieve bedrijfsuitjes en gezellige themafeesten. In heel Nederland. Actieve teambuilding programma’s met een hoge funfactor en een gezonde dosis competitie.
U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld de volgende bedrijfsuitjes:

“Het geheim van Zwolle”
Een spannende tocht door de oude binnenstad van Zwolle, met een knipoog naar het boek “de Da Vinci Code”. Met behulp van een zeer oude kaart, geheimzinnige aantekeningen en een GPS apparaat gaat u op pad om leden van een geheim genootschap te vinden en het geheim te ontrafelen.

“De Race”
Gebaseerd op “Peking Express”: een dag vol belevenissen waar lang over nagepraat wordt!
Een spannende race met ludieke behendigheidsproeven. De laatste opdracht is het bouwen van een zeepkist en de slotrace. Daarna zijn de winnaars bekend en wordt de champagne ontkurkt!

Andere mogelijkheden
Ook voor een moordavond, louche casino-avond, CSI-game of spokentocht bent u bij ons aan het juiste adres.


www.funfiction.nl.
 


Fun Fiction

 

 

[Be]leef De Wilgenweard - Nijverdal


Themafeesten voor groepen van 10 tot 275 personen in het hart van Overijssel.

De themafeesten van De Wilgenweard staan bekend om de verrassende introductie waarmee gasten worden ontvangen en de vele ludieke en ongedwongen thema-activiteiten die perfect aansluiten bij de sfeer van het thema.
De acteurs en horecapersoneel zorgen voor een onvergetelijke avond.

o.a. Do you remember the 60’s, 70’s and 80’s? / Ik hou van Holland! / Crime scene / Mission Impossible / Maffia Pokernight en Wie is jullie Mol?

Al vanaf € 19,30 p.p.

Kijk voor meer informatie op onze website:

www.wilgenweard.nl

 


De Wilgenweard

 

 

Smit’s Paviljoen - Giethoorn


In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap wordt het ook wel het “Groene Venetië” genoemd. Giethoorn is gelegen aan de rand van natuurpark “De Wieden Weerribben” in een oase van rust en ruimte. De ideale omgeving voor een bijzonder uitje.

Smit’s Paviljoen ligt sinds 1935 aan de oever van het Bovenwijde, tussen Nationaal Park Weerribben-Wieden en het oude centrum van Giethoorn. Dankzij de unieke ligging hebt u zowel vanaf het terras als vanuit het restaurant een schitterend uitzicht op het meer en nabijgelegen natuurgebied. Het Paviljoen is zowel over land als over water te bereiken en is bij uitstek geschikt voor een geheel verzorgde dag op en om het water.

U ben van harte welkom om uw romantische bruiloft, gezellige familiedag, fantastische feestavond, bedrijfsfeest met originele teambuilding of schoolreisje te laten organiseren door Smit’s Paviljoen.

Smitīs Paviljoen
Binnenpad 29a
8355 GR Giethoorn
Tel.: 0521 361215
Fax: 0521 362122
info@smitspaviljoen.nl
www.smitspaviljoen.nl
 


 

Home - Bedrijfsfeest