Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Noord-Holland

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Paintball Spaarnwoude - Uitgeest


Midden in de groene oase van recreatiegebied Spaarnwoude dichtbij Haarlem en Amsterdam vindt u Paintball Spaarnwoude. In het bosrijke gebied liggen over maar liefst 6 hectare verschillende paintball battle area's gesitueerd die voorzien zijn van barricades, struikenjungle, een compleet fort en een heuse helicopter.
Wij hebben een fantastisch mooie nieuwe accommodatie, waar je even kunt bijtanken en genieten van de sterke verhalen over de strijd. Binnen hebben wij een gezellige bar, en is er de mogelijkheid om indoor te BBQ-en.

Start de jacht op uw collega's, familieleden en (vrijgezelle) vrienden in een van de battle area's van Paintball Spaarnwoude en voel de adrenaline door uw aderen stromen als u vanuit uw schuilplaats de tegenstander in het vizier krijgt. Het is dan een kwestie van richten, vuren en de tegenpartij uitschakelen door deze te raken met een verfballetje. Lukt het u om ongezien verder te sluipen, de vlag te veroveren en de overwinning in de wacht te slepen?
Reserveer nu voor een onvergetelijke, sportieve en gezellige paintballdag in de bossen van Paintball Spaarnwoude!

www.paintballspaarnwoude.nl

 


 

 

Paintball Centrum Het Gooi - Loosdrecht


Onze indoor locatie bestaat uit twee verdiepingen. In het beneden speelveld tref je o.a. deze verschillende situaties aan: loopbruggen, bossen, huisjes, tunnels, bunkers, autowrakken etc. Tevens is er een tweede verdieping. Het is dus mogelijk om de tegenstander ook  van boven aan te vallen.

De tweede verdieping ligt ongeveer 3 meter hoger dan de begane grond. Op de tweede verdieping, die verbonden is met het beneden speelveld d.m.v. verschillende houten trappen, is een compleet labyrint aangelegd van gangen met openklappende deuren en ruimtes waarvandaan je over het beneden speelveld kunt uitkijken.

Onze nieuwste aanwinst is een heuse uitkijktoren waarvandaan u een echte sluipschutterspositie kunt innemen. Deze uitkijktoren kunt u door middel van een trap bereiken en vervolgens via een glijbaan weer verlaten.

De locatie heeft een aantal unieke gadgets, zo wordt er gebruik gemaakt van rookmachines waardoor tijdens het spel het kan  gebeuren dat in één keer in de mist staat en stapje voor stapje verder moete en een goede positie moet zoeken voordat de mist is opgetrokken.

Ook als de Stroboscoop aan gaat en alles gaat in één keer in slowmotion krijg je een echte adrenaline kick. Als u uit het spel bent geschoten kunt u vanuit de bar, achter glas, kijken hoe u collega’s of vrienden verder spelen en te grazen worden genomen.

Zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Unieke combinatiemogelijkheden voor bedrijven. Tevens volop cateringmogelijkheden.

Paintball Centrum Het Gooi is makkelijk bereikbaar. Midden in het land, slechts 10 minuten van de A27 en 20 minuten van de A2. Wij zijn 7 dagen per week geopend!

www.paintballcentrum.nl
 


 

Home - Paintball / Karten