Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Noord-Brabant

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Kart Centre Roosendaal - Roosendaal


Kart Centre Roosendaal is DE locatie voor het verzorgen van een bedrijfs- en groepsuitje, een vrijgezellenfeest, een familiefeest of gewoon om alleen of met vrienden een keer langs te komen.

Voor feesten, vergaderingen en arrangementen kan je ook buiten de reguliere openingstijden bij ons terecht. Bij alle arrangementen ben je alleen met je eigen groep op de baan en is de volledige begeleiding, het gebruik van beschermende kleding, helmen, helmmutsen en de kluisjes inbegrepen.

Ook mindervalide mensen kunnen bij Kart Centre Roosendaal terecht om de atmosfeer van het karten te proeven. Ze moeten dan wel hun armen goed kunnen gebruiken. Voor deze mensen hebben wij een speciaal aangepaste kart klaar staan en er is een invalidentoilet aanwezig.

Karten

Bij Kart Centre Roosendaal rijd je op een technische baan met snelle bochtencombinaties en maak je kennis met het ultieme racegevoel! De baan is uitermate geschikt voor zowel beginnende karters als de iets meer ervaren karters. Tijdens de heat kan je alle tijden volgen op onze modern computer gestuurd scorebord. Achterin op de baan hangt ook nog een scorebord waar alleen de 8 snelste te zien zijn. Vanuit onze horeca is het grote scorebord goed te zien en kunnen alle vrienden of collega’s jouw rondetijden volgen.

Outdoor paintball!

Paintballen kan je ook in Roosendaal op een speciaal aangelegd veld achter de kartbaan. Paintball is een spannend realistisch spel. Groepen vanaf 8 personen kunnen zich lekker uitleven in onze paintball arena. De minimale leeftijd is 18 jaar.
Deelnemers die hun eigen weg kiezen en in het wilde weg gaan schieten zullen het echt niet redden. Door middel van strategie en goede communicatie kun je met je teamgenoten winnen van je tegenstander.

Bij Kart Centre Roosendaal beleef je een spannend evenement waar jij en ook je gasten nog lang over na zullen praten.

www.kcr.nl
 


 

 

ACE Paintball BV - Bergen op Zoom


We geven het toe... gezin, huis, baan, school, het is allemaal belangrijk, maar wie zegt dat je af en toe niet eens helemaal los mag gaan? Mocht je zin hebben om weer eens volledig op scherp te staan dan raden we aan om een keer bij ons te komen paintballen. Het is niets meer of minder dan het afschieten van verfkogeltjes op je vrienden, familie of collega's.
Volkomen onschuldig maar LEUK dat het is.

The ACE Team
Oorspronkelijk werd er in Amerika gebruik gemaakt van verfkogels om het vee te merken. Je begrijpt dat het bruggetje naar een spel snel geslagen was.
ACE Paintball is opgericht in 1993, toen het spel wereldwijd nog in de kinderschoenen stond. Inmiddels is paintball uitgegroeid tot een volwaardige sport waar over de gehele wereld steeds meer mensen plezier aan beleven. ACE Paintball is daarin meegegroeid en nu één van de grootste paintballorganisaties van Nederland.
Ons team bestaat uit ervaren paintballers die wekelijks kleine en grote groepen begeleiden. Ze hebben alle kennis en enthousiasme in huis om ook jullie dag tot een groot succes te maken.

Leuk voor iedereen
Wij zijn er van overtuigd voor elke groep een gezellig en professioneel paintball arrangement te kunnen verzorgen. Of het nu gaat om een familiereünie, vrijgezellenfeest, personeels- of verenigingsuitje, je kunt er van uitgaan dat het een geslaagde, kleurrijke dag wordt. En wat wij heel belangrijk vinden..... het tempo bepaal je zelf!

www.acepaintball.nl
 


 

Home - Paintball / Karten