Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Limburg

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Dike Farm Paintball Games - Maasbree


Dike Farm is één van de eerste “Woodland” speelvelden van Nederland. Wij zijn begonnen in 1993 en verheugen ons elk jaar weer in een groeiend spelersaantal. Onze bereikbaarheid en ligging is uniek; 3 minuten van de A67, aan een belangrijk kruispunt van de N277 en N275.

Het speelveld heeft een oppervlakte van 12.000 m², speciaal voor “Paintball” aangelegd.
Houten hutten, torens, loopgraven en mangaten zorgen ervoor dat je je lekker kunt uitleven.

Voor dat we beginnen met spelen krijgen de spelers een veiligheidinstructie door onze opgeleide baan marshalls.
In deze instructie wordt de spelers alles duidelijk uitgelegd over de veiligheid, de omgang met het wapen en de verschillende spellen.

Verschillende spelvormen waaronder:

   •  Elimination Game
   •  Flag Game
   •  Blow up the Caravan
   •  Center Flag

Twee teams bestrijden elkaar in deze verschillende spellen waarbij het er natuurlijk altijd om gaat zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen met een 'hit' (treffer met verfplek).

Voor een vrijgezellenfeest kunnen wij op aanvraag een extra spel spelen waarbij de vrijgezel in een leuk kostuum wordt gestoken. En deze wordt vervolgens opgejaagd door de genodigde gasten van het vrijgezellenfeest.

Wij spelen al deze spellen natuurlijk onder professionele begeleiding.

www.dfpaintball.nl
 


 

 

Euro Indoorkarting Swalmen - Swalmen


Sport, Spanning & Ontspanning in Optima Forma!

Ontspanning en gezelligheid vormen de belangrijkste ingrediënten van een dag bij Euro Indoorkarting Swalmen, het modernste en meest toonaangevende kartcentrum van Zuid Nederland.

Onze accommodatie aan de bosrand van Swalmen beschikt over een schitterend circuit met uitdagende bochten, die het uiterste van mens en materiaal vergen. Maar is ook het decor voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen, waarbij sport, spel en ontspanning op een perfecte wijze worden gecombineerd en de garantie zijn voor een succesvol en weergaloos evenement.

www.euroindoorkarting.com
 


 

Home - Paintball / Karten