Feest-Uitje.nl

Bedrijfsfeest
Limburg

Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement Bedrijfsevent Businessevent

Home - Bedrijfsfeest

Catering van Berkel - Noord-Brabant / Limburg / Gelderland


Catering van Berkel - partner in Catering en Locaties

Van Berkel Partner in Catering en Locaties is grotendeels operationeel in de zakelijke dienstverlening. Wij zijn actief op het gebied van partycatering en bedrijfscatering.

Partycatering
Het organiseren van een feest kent in principe geen grenzen, en u bepaalt waar u het feest wilt geven en wat u uw gasten wilt voorschotelen. Hiervoor kunt u een keus maken uit de vele exclusieve locaties die Van Berkel Partner in Catering en Locaties u te bieden heeft, maar het kan ook in uw eigen bedrijf of bij u in uw woonhuis.

Ook voor uw feest in uw bedrijfspand of bij u thuis heeft Van Berkel Partner in Catering en Locaties een prikkelend en bijzonder totaalpakket. Enkele onderdelen uit ons totaalassortiment:
• Sfeer en decorbouw; o.a. in Lounge sfeer
• Materiaalverzorging
• Tent en paviljoenbouw

Vernieuwend & Trendy
• Tapasbar
• Hans en frietje / fusion wok / satékid
• Fingerfood

Keuken
• Frontcooking
• Japans
• Sushi
• Walking Dinner

Van Berkel Partner in Catering en Locaties zorgt altijd voor de juiste combinatie van de “ingrediënten”.

Catering van Berkel

Barbecue
High tea
Walking Dinner

Trouwlocaties
Partycentrum
Zaalverhuur
 


van-Berkel-Catering

 

 

Kasteel Limbricht - Limbricht


Gelegen in de nabijheid van bossen en aan de rand van het romantische dorpje Limbricht ligt het enige terpkasteel van Nederland ‘Kasteel Limbricht’ daterend uit het begin van de 13e eeuw.
Via de slotbrug en kasteelpoort komt u op het kasteelplein waar zich een multifunctioneel horecacentrum bevindt waarin een à la carte restaurant, conferentie- en feestzalen en een bowling is gevestigd.

Een omschrijving van het eeuwenoude en grotendeels onlangs aangepaste interieur is haast niet mogelijk zonder lyrisch te worden. Vanzelfsprekend is een diner of feest in zulk een omgeving een belevenis op zichzelf. U proeft en geniet van Limburgse gastvrijheid in middeleeuwse sfeer en vooral onze uitstekende keuken.

Of u nu kiest voor een compleet themafeest  zoals bijvoorbeeld een moorddiner, of voor een ‘party-pretfeest’ of u kiest voor ‘losse typetjes’, ons entertainmentbureau zal ervoor zorgdragen dat uw gasten over uw feest zullen napraten.
Natuurlijk zullen wij het eten en drinken tot in de puntjes verzorgen.

www.kasteellimbricht.nl
 


 

 

Kasteelruïne & Fluweelengrot - Valkenburg aan de Geul


Kasteelruïne
De rijke Middeleeuwen worden weer werkelijkheid bij een bezoek aan de Kasteelruïne van Valkenburg aan de Geul, met een geschiedenis die terug gaat tot de 11de eeuw! Hoog torenen de resten van het eens zo imposante Kasteel, Nederlands enige hoogteburcht, boven het gezellige vestingstadje uit.

Fluweelengrot
Lekker koel in de zomer en heerlijk warm in de winter, in de Fluweelengrot is het namelijk permanent 12 graden! Bezoek de oudste grot (mergelafgraving) van Zuid-Limburg. Nauw verbonden met de rijke historie van de Kasteelruïne is de Fluweelengrot, het gangenstelsel onder de Kasteelruïne. De Fluweelengrot is vermoedelijk in de 11de of 12de eeuw ontstaan. Mergel werd door zogenaamde 'blokbrekers' gedolven uit de grot, om te gebruiken als bouwsteen voor de bouw van onder andere het Kasteel van Valkenburg. Het resultaat van deze mergelwinning is een uitgebreid labyrint van oude en grillige gangen.

De Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg vormen een uniek decor voor spook- en speurtochten, schoolreisjes en thema- en bedrijfsfeesten. Graag organiseren wij voor uw gezelschap, familie, school, bedrijf of vereniging een gezellig uitstapje op maat.

Voor verjaardagen, jubilea, reünies en andere feestelijke gelegenheden lenen de Kasteelruïne en Historische Fluweelengrot zich uitstekend als accommodatie.
Geniet vanaf het sfeervolle Kasteelrestaurant en/of -terras de “Haselderhof” van een schitterend uitzicht over het Geuldal.

www.kasteelvalkenburg.nl
 


 

Home - Bedrijfsfeest