Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Groningen

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Euro Kartracing & Bowling Groningen - Groningen


Euro Kartracing & Bowling Groningen, dé plaats voor (race)plezier voor jong en oud.
Wij bieden u sensationeel kart en bowl plezier met de nieuwste materialen in een sfeervolle ambiance. Kom eens binnen voor een drankje, een hapje of een ronde karten. U zult verrast zijn!

Karten
De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen.
Kom eens racen bij Euro Kartracing & Bowling Groningen en beleef ‘The heat of indoor speed’.
Jong en oud kunnen met hoge snelheid over de brug van ‘Spa Francorchamps’ of door de spectaculaire bochten van ‘Monaco’. De unieke geluids- en lichteffecten geven u het gevoel van een echte 24-uurs race te rijden.

Groepsarrangementen (vanaf 10 personen)
De mogelijkheden van de arrangementen zijn eindeloos! Combineer bijvoorbeeld één van de kartarrangementen met een Zuid Europees buffet, of sluit een middag bowlen af met een barbecue buffet.

Euro Kartracing & Bowling Groningen is eenvoudig bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als op eigen gelegenheid. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor bussen.

Wilt u een volledig beeld van ons bedrijf? Maak een afspraak met één van onze receptionistes voor een rondleiding en u zult verbaasd staan over de unieke inrichting met 3D-decors en de lichtshows.

www.kartbaangroningen.nl
 


 

 

Outdoor International - Groningen


Outdoor International organiseert sinds 1991 actieve programma’s voor grote en kleine groepen in Noord Nederland.

Wij staan garant voor veiligheid, betrouwbaarheid, integriteit en kwaliteit. Dit heeft als resultaat dat zowel de zakelijke markt, de particuliere markt als instellingen van onze diensten gebruik maken.

De ontwikkelingen op het gebied van (buiten)sport en recreatie gaan snel. Ook wij ontwikkelen steeds weer nieuwe producten en diensten om tegemoet te komen aan de wensen van u, de gast.

Paintball

De uitdagende binnen locatie, met een speelveld van 3250 m², biedt de mogelijkheid om 365 dagen per jaar overdag en ’s avonds te spelen. Al zoekend naar het andere team, wordt het semi-automatische wapen al snel je beste vriend(in). In de kelder zijn veel kleine ruimtes terwijl op de begane grond het spel zich tussen de auto’s en andere obstakels afspeelt. De muziek maakt de sfeer compleet.

www.outdoorinternational.nl
 


 

Home - Paintball / Karten