Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Gelderland

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Karting Eefde - Eefde


In de landelijke omgeving van de Achterhoek, dichtbij steden als Deventer en Zutphen en verscholen in prachtige bossen, ligt het kartcircuit Eefde.

Het kartcircuit bestaat sinds 1961 en is hiermee ook de oudste kartbaan van Nederland. Door middel van steeds weer investeren is Karting Eefde één van de mooiste outdoor banen van Nederland.

Wilt u de echte race beleving ervaren? Kom dan naar Karting Eefde!

Wij beschikken over een circuit met een lengte van ruim 600 meter. Daarop rijden we o.a. met de Franse Sodi karts. Deze karts worden op huurkartgebied als beste kart ter wereld bestempeld! Ervaar deze sensatie en kom naar Karting Eefde!

's Werelds beste huurkart (270 cc)

Onze standaard heats worden verreden met 200cc karts. Wilt u de echte racebelevenis ervaren, rij dan een supersnelle heat in een 270 cc kart.

Karting Eefde: meer dan karten alleen...

Voor elke bijeenkomst of feestgelegenheid biedt Karting Eefde u de juiste oplossing.
• Personeelsfeest
• Vrijgezellenfeest
• (Kinder) verjaardag
• Meeting, presentatie of vergadering
• Workshop

Alle bovenstaande activiteiten moeten gecombineerd worden met kartactiviteiten.

www.kartingeefde.nl
 


 

 

Paintball Centrum Nijmegen - Nijmegen


Paintball Centrum Nijmegen is gelegen aan de rand van Nijmegen naast de snelweg A73. Naast de sportvelden van SCE ligt een uitgestrekt terrein geheel afgeschermd van de buitenwereld, dit terrein is uniek te noemen. Er zijn natuurlijk glooiingen, voldoende hide-outs en 3 speelvelden. Er is ruimte voor complete sportdagen voor allerlei doelgroepen. Je kunt er fietsen, rollerskaten, steppen, touwtrekken, boogschieten en je kunt ook als bezoeker veilig en beschermd toekijken bij de paintballfights.

Spanning en sensatie op het battlefield van Paintball Centrum Nijmegen. Maak gebruik van de speciale hideouts, verschuil je achter verwoestte puinhopen van de apocalypse en schakel je tegenstander uit. Stel je team samen en maak een strijdplan om je tegenstanders te omsingelen die zodoende geen schijn van kans hebben.

Wat te denken van een heerlijke barbecue aan het einde van een inspannende en plezierige dag! Paintball Centrum Nijmegen is elke dag geopend vanaf 11 uur tot zonsondergang en er is ruime parkeermogelijkheid. Paintball Centrum Nijmegen is het spannendste paintball park van Nederland en bevindt zich aan de rand van Nijmegen.

Kom een keer een kijkje nemen en speel mee in één van onze spannende arrangementen.

www.paintballcentrum.eu
 


 

Home - Paintball / Karten