Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Friesland

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Pulsar Karting - Leeuwarden


Karten is niet alleen een sport die men fanatiek kan beoefenen, maar ook een vrijetijdsbesteding die zowel eenlingen als groepjes veel plezier bezorgt. Ook kunt u voor een middag of avond het echt Formule 1 gevoel over u krijgen.
Twee centimeters boven het asfalt rijdend, voelt u zich als Verstappen en Schumacher.

Karten is de laatste jaren van een onbeduidende buitensport uitgegroeid tot een indoorsport  met meer dan honderdduizend regelmatige deelnemers. Ondanks dat het een gemotoriseerde sport betreft, levert de rijder een grote inspanning. Bovendien traint men in het bijzonder op concentratievermogen en reactiesnelheid.

De leiding van de indoorbaan in Leeuwarden heeft jaren lang rally- en race-ervaring en kan u, indien gewenst, helpen bij het aanleren van een goede rijtechniek en het vinden van de ideale lijn.

Individuele rijders en kleine groepjes: Karten per heaten van 15 minuten (incl. in- en uitstappen).

Groepsarrangementen op afspraak. Er zijn diverse arrangementen mogelijk.
Uw kartarrangement kan worden aangevuld met eten in ons gezellige restaurant of in- en outdoor barbecuen, met een Schietarrangement, Sumo-worstelen, Lasergame of drive-in discotheek.
Bel vrijblijvend voor informatie!!

www.kartbaan-leeuwarden.nl
 


 

 

Paintball en Aktiviteitencentrum De Grote Wielen - Leeuwarden


Paintball is het spel om eens flink met je tegenstanders af te rekenen. Een spel vol vuur, actie en spanning.

Op het terrein van restaurant De Grote Wielen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de rand van Leeuwarden is gevestigd Paintball Centrum De Grote Wielen.

Met 1 hectare speelveld biedt dit Paintball en Activiteiten Centrum groepen de gelegenheid om in een mooi ingericht speelveld tegen elkaar te strijden. Een bosrijk speelveld met twee basiskampen, hindernissen en plaatsen waar je kan schuilen. Dit alles in mooie camouflagekleding, goedgekeurde veiligheidsmaskers en automatische wapens.

Een mooie gelegenheid voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vriendengroepen etc.

Er kan aan het spel deelgenomen worden vanaf 18 jaar en ouder.

www.paintballdegrotewielen.nl
 


 

Home - Paintball / Karten