Feest-Uitje.nl

Bedrijfsfeest
Friesland

Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement Bedrijfsevent Businessevent

Home - Bedrijfsfeest

Frieslandevents.nl - Sneek


Ontdek Friesland op een ludieke manier

Koemelken voor beginners, dansen met Mata Hari, een inburgeringscursus Fries, workshop kaatsen, zeilgolf op het Starteiland, een spectaculaire redding op het Wad, de spoedcursus klúnen, beerenburg proeven bij de Weduwe, sloepentochten, praamzeilen, gps tochten en nog veel meer...

Zeilvlotten bouwen op het Starteiland in het Sneekermeer en dan nog zeilen ook, de quadtoer van Petersburg naar Moskou en dat in Friesland, een diner in een maisveld, een spionagespel rond de vermeende dubbelspionne Mata Hari, een cursus Fries koken, boerengolf op bijzondere locaties, een kennismaking met de Friese adel, workshop patisserie, highland games bij een kasteel. een doe-het-zelf theatertoer en de speurtocht naar het Zwaard van Grutte Pier.

Het is slechtse een greep uit de vele (ludieke) arrangementen die Frieslandevents.nl te bieden heeft. Er zijn arrangementen voor iedereen. Jong of oud. Particulier, vereniging of bedrijf.

De arrangementen kunnen we helemaal aan uw wensen aanpassen. Of we bedenken weer wat nieuws. Dat doen we sowieso al heel regelmatig. En natuurlijk zijn ook de traditionele sporten zoals skűtsjesilen, kaatsen en fierljeppen in arrangementen verweven. Neem ons boerenparcours met hooivork darten, fierljeppen, strobaal stapelen en boerengolf. Afsluitend misschien een workshop percussie op melkbussen? U zegt het maar...

www.frieslandevents.nl
 


 

 

Eet- en Feestruim Pieter Poot - De Blesse


Pieter Poot, het V.O.C. gedeelte van “Lawerman compagnie”. Wanneer u hierin verblijft, waant u zich terug in de 16de eeuw.

Het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen en u te laten inspireren tot de mogelijkheden die deze ruimte u biedt voor een feest of diner om nooit te vergeten.

• Paintball
• Outdoor arrangementen
• Themafeesten
• Buffetten en BBQ arrangementen
• Bruiloft arrangementen
• Vergaderarrangementen
• Familie en Seizoensbuffetten
• Kinderparty

Wij weten inmiddels - door onze jarenlange ervaring - dat er heel wat komt kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst.
Deze ervaring stellen wij dan ook graag ter uwer beschikking. Wij kunnen alles van u overnemen; het regelen van verkleedkleren, het boeken van een gastspreker, zorgen voor de geschikte band, het inhuren van een goochelaar, het regelen van vervoer etc. Ook kunt u er zeker van zijn dat wij - door onze ervaring - niets over het hoofd zullen zien.

De capaciteit is tot 450 personen, verder zijn voldoende audio en visuele middelen aanwezig.

www.pieterpoot.nl
 


 

 

Restaurant / Partycentrum Klein Zwitserland - Sumar


Partycentrum Friesland ligt in Klein Zwitserland, het kruispunt van het prinses Margrietakanaal en het Bergumermeer. Het partycentrum met restaurant, pub en het terras bevindt zich op 3 meter hoogte waardoor u een schitterend uitzicht heeft over het water. Voor uw bruiloften en feesten in Friesland.

A la carte dineren in ons sfeervol restaurant. Met uniek uitzicht over het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Heerlijk romantisch dineren met z’n tweeën of met een gezelschap. Onze menukaart wordt regelmatig aangepast om u elke keer weer wat anders aan te kunnen bieden.

Verjaardag of iets anders te vieren? Voor kleine en grote gezelschappen hebben wij verschillende koffietafels, barbecue arrangementen, buffetten en diners. Ook een geweldig feest behoort tot de mogelijkheden. Graag informeren wij u hierover.

Ook voor uw bedrijfsfeest (t/m 250 personen) hebben wij leuke ideeën.
Wat dacht u van een thema feest zoals back to the seventies party. Of wilt u misschien een rondvaart maken met een skűtsje of een rondvaartboot. Actief bezig zijn kan ook, zeilen of een zeskamp noem maar op. Of wilt u gewoon gezellig dineren of van een heerlijk buffet/barbecue genieten.

De mooiste dag van uw leven beleven of herleven. Uw bruiloft, receptie, jubileum, zoveel jarig huwelijk het kan allemaal. Wij beschikken over een prachtige en sfeervolle zaal die ingericht is als een ruim van een VOC schip. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld.

www.partycentrum-friesland.nl
 


 

Home - Bedrijfsfeest