Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Zeeland

Landgoed evenementenlocatie Zeeland Trouwen op een landgoed in Zeeland Kasteelfeest in Zeeland Jubileumfeest Zeeland

Home - Evenementenlocatie

Landgoed Moermond - Renesse


Landgoed Moermond
Landgoed Moermond bestaat uit een 45 hectare groot fraai grondgebied met daarop het moderne Landgoed hotel Moermond, het klassieke Slot Moermond, een woonhuis en de voormalige stallen.
Zodra u op het landgoed bent is het haast niet meer voor te stellen dat uw bedrijf, de hoofdweg en het centrum van Renesse zich slechts op een steenworpafstand bevindt van deze oase van rust en ruimte in Zeeland.
De combinatie van deze rust en ruimte, de diversiteit van bos, gras-, rietvelden en waterpartijen in combinatie met de dieren, o.a. damherten, reeŽn, fazanten, buizerds, reigers, hazen, konijnen en tal van andere vogelsoorten, die u in hun eigen leefomgeving aantreft maken dit tot het bijzondere natuurgebied dat het landgoed is.

Op het landgoed kunt u met uw zakelijke gasten genieten van een wandeling in de ochtend, tijdens of na het vergaderen, en kunt u ook leuke team-activiteiten en sporten organiseren op diverse plaatsen op ons landgoed.

Onvergetelijke slotfeesten
Slot Moermond, een eigen privť-kasteel aan de kust. Dit intieme kasteel op het fraaie Landgoed Moermond biedt vele flexibele mogelijkheden voor een geslaagd feest, diner of bijeenkomst.

Zakelijke arrangementen
Landgoed Moermond, een combinatie van het moderne Landgoed hotel Moermond en het klassieke Slot Moermond.
Beiden bieden uitstekende faciliteiten voor een succesvolle bijeenkomst. Of het nu gaat om een vergadering, training, meeting of evenement, de rust en ruimte zo net buiten de Randstad, midden in Zeeland en zo dichtbij het strand en de kust biedt een ideaal uitgangspunt.

Landgoed Moermond ... als het ergens kan gebeuren!

www.slot-moermond.nl
 


 

Home - Evenementenlocatie