Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Utrecht

Landgoed evenementenlocatie Utrecht Trouwen op een landgoed in Utrecht Kasteelfeest in Utrecht Jubileumfeest Utrecht

Home - Evenementenlocatie

Slot Zeist - Zeist


Slot Zeist is een ideale plek voor een vorstelijk feest, een romantisch huwelijk of een belangrijke vergadering met aanzien.
De elegante stijlkamers en de grandeur van het Slot vormen een sprookjesachtig decor voor al uw evenementen. Bovendien ligt Slot Zeist in een prachtige, bosrijke omgeving. Een mooie plek om met uw gasten een wandeling of een fietstocht door Utrechtse Heuvelrug te maken.

Exclusieve recepties, conferenties en feestelijke evenementen van allure vinden in Slot Zeist een goed onderkomen.
De verschillende slotzalen bieden plaats aan 8 tot 150 mensen, met een totale capaciteit van 1250 personen.

Bij een sfeervolle ambiance hoort een exquise culinaire verzorging. Voor elk moment van de dag kunnen wij een passende invulling bieden, geheel afgestemd op uw wensen. Tijdens uw zakelijke bijeenkomst kunt u gebruik maken van de vele culinaire mogelijkheden. Wilt u filevrij vergaderen, denk dan eens aan een ontbijtbijeenkomst. Of een middagvergadering met aansluitend een borrel of onvergetelijk diner in een van de stijlzalen.

Wij nodigen u graag uit de mogelijkheden te bekijken en hopen u snel te mogen begroeten in Slot Zeist.

www.slotzeist.com
 

 

 

Hofstede De Beesde - Bunnik


Hofstede de Beesde is een landgoed uit de 15e eeuw met een rijke historie. Deze historie is voelbaar in alle ruimtes van de prachtige locatie; waar door het handhaven van oorspronkelijke kenmerken de authentieke uitstraling bewaard is gebleven. In het interieur zijn de prachtige weldaad en oude glorie voelbaar; klassieke elementen in warme contrasten. En voorzien van alle moderne gemakken. Hofstede De Beesde is goed toegankelijk voor minder validen en heeft een invalidentoilet.

Een stijlvolle en sfeervolle ambiance, waar het aangenaam vertoeven is; mede door de goede bereikbaarheid en ruime parkeervoorziening met maar liefst 200 gratis parkeerplaatsen. Kiest u voor eenvoud? Of voor culinaire hoogstandjes? U kunt zelfs met onze eigen Bentley arriveren op het landgoed. Of varend over de Kromme Rijn. Voor elke gelegenheid wordt een pakket op maat met u samengesteld.

Hofstede de Beesde heeft een fantastische keuken, flexibele ruimtes, verrassende mogelijkheden in entertainment en vriendelijke bediening voor al uw zakelijke wensen. En natuurlijk ook voor een sfeervolle receptie, jubileum, bruiloft of familiefeest.

www.debeesde.nl
 


 

Home - Evenementenlocatie