Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Overijssel

Landgoed evenementenlocatie Overijssel Trouwen op een landgoed in Overijssel Kasteelfeest in Overijssel Jubileumfeest Overijssel

Home - Evenementenlocatie

Landgoed Singraven - Denekamp


Landgoed Singraven kent een rijke historie die begint met haar ontstaan als riddergoed in de middeleeuwen (1381).
Het landgoed biedt natuurliefhebbers, kunstkenners, rustzoekers, recreanten en feestelijke gasten talloze mogelijkheden, zowel binnen als buiten.

• het statige Huis Singraven met haar kunst- en kantcollectie
• het nostalgische Koetshuis,
• de robuuste Watermolen,
• het schitterende Park en Arboretum,
• en dit alles te midden van het typisch Twentse landschap van landerijen en bossen

Het Huis Singraven, de statige havezathe, is een sprookjesachtig decor voor de ‘dag van uw leven’. De klassieke interieurstijl van de Grote Hal verleent uw huwelijksvoltrekking een bijzonder cachet. Vele bruidsparen uit het gehele land gingen u voor.
Om de exclusiviteit van een trouwerij op Singraven te waarborgen, bieden wij deze mogelijkheid niet onbeperkt.
Huwelijken vinden uitsluitend plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Landgoed Singraven biedt exclusieve mogelijkheden voor diners en lunches. Het Koetshuis aan de binnenplaats met z’n authentieke interieur is een smaakvolle omgeving voor diner of buffet voor maximaal zestig personen. Het Koetshuis leent zich ook prima voor een koffietafel of champagneontvangst.
De eetkamer van het Huis Singraven is een aristocratisch decor voor chique etentjes in intieme kring (maximaal twintig personen).

Wilt u een grotere groep ontvangen, dan kunt u terecht in Restaurant de Watermolen.
Dit specialiteitenrestaurant - op een steenworp afstand van Huis Singraven - heeft al generaties lang de Twentse gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

Zoekt u een exclusieve omgeving voor de organisatie van een seminar of bedrijfspresentatie?
Dan is Landgoed Singraven de aangewezen locatie. In het Koetshuiskunt u veertig tot vijftig gasten ontvangen. Uiteraard is er dan nog voldoende ruimte voor een presentatie of entertainment.
Aantrekkelijk zijn de extra mogelijkheden op Landgoed Singraven. Zo kunt u uw gasten uitnodigen voor een wandeling in de natuur, een rondleiding door het Park en Arboretum of een bezichtiging vna de kunstcollectie van Huis Singraven.

www.singraven.nl
 


 

 

Landgoed Het Laer - Ommen


Deze 17e eeuwse Havezathe ligt op ± 500 m van Hotel & Restaurant De Zon, te Ommen. Omringd door haar baroktuinen biedt Landgoed Het Laer vele mogelijkheden.

De Havezathe beschikt over meerdere ruimten die in combinatie een stijlvol decor vormen.
Op Landgoed Het Laer kan een unieke invulling aan uw trouwdag gegeven worden.
Wij kunnen u een groot aantal verchillende mogelijkheden en ruimten bieden, afhankelijk van het doel en het aantal personen. Tevens zijn er goede voorzieningen voor bewegingsbeperkte gasten.

Bij mooi weer kunnen het bordes (75 m²) en/of baroktuinen erbij betrokken worden. Trouwen in het prieeltje behoort o.a. de mogelijkheden.

In combinatie met Hotel & Restaurant De Zon is het programma aan te passen als het een groot aantal personen betreft.
Ook beschikken wij over een aantal zeer speciale bruidssuites met o.a. een hele speciale badkamer met een grote whirlpool.
Eén kamer heeft ook een openhaard!

Wij nodigen u graag uit om tijdens een afspraak eens vrijblijvend de mogelijkheden te komen
bekijken en/of bespreken

www.laer.nl
 


 

Home - Evenementenlocatie