Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Noord-Holland

Landgoed evenementenlocatie Noord-Holland Trouwen op een landgoed in Noord-Holland Kasteelfeest in Noord-Holland Jubileumfeest Noord-Holland

Home - Evenementenlocatie

Kasteel-Museum Sypesteyn - Loosdrecht


Het sfeervolle Kasteel-Museum Sypesteyn in Loosdrecht biedt een unieke en zeer romantische locatie om de huwelijksdag onvergetelijk te maken.
De trouwzaal is geheel in 17e eeuwse stijl ingericht en biedt plaats aan maximaal 50 personen. Elke vrijdag vinden er huwelijkssluitingen plaats en iedere zaterdagmorgen.

De tuinen van het kasteel zijn eveneens in oude stijl aangelegd met vele bijzondere boomsoorten, een slottuin en een doolhof. Deze tuinen lenen zich uitstekend voor het maken van een zeer romantische trouwreportage. Indien er op het kasteel getrouwd wordt, krijgt het bruidspaar de gelegenheid om de trouwreportage gratis in de tuinen van het kasteel te maken. Voor de bruiloftsgasten is het mogelijk om een rondleiding door het museum te volgen, bijvoorbeeld gedurende de bruidsreportage.

In de gewelfde theehuiskelders en op het zonnige terras is er gelegenheid om een receptie te houden met bijvoorbeeld bruidstaart en champagne voor een gezelschap van maximaal 50 personen. Ook kan de cateraar een lunch, koffietafel, high-tea, diner of een buffet verzorgen.

www.sypesteyn.nl
 

 

Home - Evenementenlocatie