Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Friesland

Landgoed evenementenlocatie Trouwen op een landgoed Kasteelfeest Jubileumfeest

Home - Evenementenlocatiel

Epema State - Ysbrechtum


Epema State kent vele mogelijkheden

Epema State in IJsbrechtum is een unieke locatie, gelegen in een prachtige omgeving. Epema State kent een bijzondere sfeer met historische kenmerken. Zo treft u op Epema State meubilair en schilderijen uit diverse eeuwen.
Epema State biedt vele mogelijkheden, zoals:

* Huwelijk
* Trouwen
* Ontbijt, lunch en diner
* Receptie
* Vergaderen
* Feest

Wilt u een heugelijke gebeurtenis vieren met een feest? Een origineel feest op een mooie locatie verzorgen wij graag voor u op Epema State. Onder de portretten van statige grietmannen uit adellijke geslachten van Epema vindt u een adellijke omgeving voor een onvergetelijk feest. Catering Hanenburg zorgt voor de perfecte aankleding van een compleet verzorgd personeelsfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of huwelijksfeest.

www.epemastate.nl
 


 

 

Landgoed De Klinze - Oudkerk (Aldtsjerk)


In Friesland, op deze prachtige locatie in Oudkerk, vlakbij Leeuwarden gelegen, ligt Landgoed De Klinze – Hampshire Classic.
In ons 4-sterren hotel kunt u in alle rust comfortabel overnachten. De Klinze is een sfeervol landgoed waar onze medewerkers gastvrijheid graag koppelen aan luxe en een ontspannen ambiance.

Landgoed De Klinze biedt vele mogelijkheden, u kunt heerlijk dineren in ons restaurant, ontspannen bij "Beauty & Wellness De Klinze", uw complete huwelijksdag vieren of vergaderen in alle rust en ruimte. Ook beschikken wij over een kosteloze, ruime parkeergelegenheid.

UW COMPLETE HUWELIJKSDAG
De ruim 350 jaar oude state is sinds 1997 Huis Der Gemeente, waardoor het mogelijk is uw huwelijk op Landgoed De Klinze te laten voltrekken. U kunt hierbij kiezen uit één van de sfeervolle trouwzalen die de state rijk is. Ook voor uw kerkelijke inzegening kunt u bij De Klinze terecht, aangezien het pittoreske kerkje van Oudkerk op loopafstand ligt.
Bruidsparen komen niet alleen naar Landgoed De Klinze om te trouwen, maar verblijven de gehele dag of zelfs een heel weekend op deze romantische trouwlocatie om samen met hun familie en vrienden deze onvergetelijke huwelijksdag te vieren.

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN
Landgoed De Klinze is tevens de ideale locatie voor uw vergadering, training, conferentie of productpresentatie. De rustige en gemoedelijke sfeer van het landgoed en haar omgeving, lenen zich bij uitstek voor een zakelijke bijeenkomst. De vergaderzalen zijn ruim, van alle audiovisuele gemakken voorzien en hebben allen veel direct daglicht. U hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto, het hotel beschikt over een zeer ruime kosteloze parkeergelegenheid.
De vergaderzalen zijn ruim en hebben allen veel direct daglicht, de grootte variërend tussen de 35m2 en 100m2. Elk van deze ruimtes kunnen in iedere gewenste opstelling worden klaargezet passend bij de gelegenheid en het aantal personen.Uiteraard kunnen wij allerlei audiovisuele apparatuur voor u verzorgen en kunt u gebruik maken van ons WiFi netwerk. In Bistro Hoatske kunt u genieten van een lunch en in Restaurant Roodbaert kunt u de dag met een heerlijk diner afsluiten. Steden als Leeuwarden, Dokkum, Heerenveen en Drachten goed te bereiken, maar ook Amsterdam is binnen 90 minuten bereikbaar. Het hotel beschikt over haar eigen parkeerfaciliteiten dus ook daar hoeft u zich niet om te bekommeren.

www.klinze.nl
 


 

 

Landgoed Glinstra State - Burgum


Landgoed Glinstra State is een karakteristieke horecagelegenheid gelegen in een authentiek park te midden van de Friese wouden.

Wij beschikken over een groot terras met daarnaast een jeu de boules baan. De uit 1855 daterende State biedt u tal van mogelijkheden voor binnen- en buitenactiviteiten. Wij werken uitsluitend op reservering.

Landgoed Glinstra State beschikt over 7 sfeervolle zalen voor grote en kleine gezelschappen (10 tot 300 pers.) voor o.a. een huwelijksfeest, familiefeest, seminar, babyborrel, familiereünie etc.

U hebt de beschikking over een eigen zaalruimte en indien mogelijk houden we rekening met uw inrichtingswensen.

Uw tuinfeest, barbecue, bedrijfsfeest wordt gegarandeerd een succes.

Enkele pluspunten:
- Rolstoel vriendelijk.
- Op loop-afstand van bushalte.
- Ruim 200 meter vanaf het winkelcentrum.
- Gebruik van eigen ruime gratis parkeerterrein
- Gastheer/gastvrouw de gehele dag voor u aanwezig.

Na telefonische afspraak vrijblijvende informatie en bezichtiging.

www.landgoedglinstrastate.nl
 


 

Home - Evenementenlocatie