Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Drenthe

Landgoed Trouwen op een landgoed Kasteelfeest Vergaderdag

Home - Evenementenlocatie

Landgoed Lemferdinge - Paterswolde


Landgoed Lemferdinge, gelegen aan de rand van de bossen van Paterswolde, is een prachtig landgoed waar voor de burgerlijke stand getrouwd kan worden omdat het een officiŽle trouwlocatie is binnen de Gemeente Tynaarlo.
Landgoed Lemferdinge heeft ooit als schathuis gefungeerd in een echte Havezate uit 1447 en heeft daarom nog steeds haar sfeervolle uitstraling en zijn de verschillende zalen licht klassiek ingericht. Het idyllische Landgoed met haar rijke historie en prachtige eeuwenoude tuin kunnen exclusief voor al uw aangelegenheden en feestelijkheden gereserveerd worden. Uw gehele huwelijksdag, een compleet vergaderarrangement, de viering van uw verjaardag, uw 25 jarig huwelijk, uw jubileum of een bijzonder bedrijfsfeest.

Exclusiviteit
Exclusiviteit biedt het voordeel dat u op een bijzondere, maar drukke dag uw gehele programma op ťťn plek in alle rust kan laten plaatsvinden en zo meer tijd overhoudt om te genieten van de speciale momenten.

Onze mogelijkheden
Landgoed Lemferdinge kan op alle gebieden in uw wensen voorzien en wij bieden u als de Mediterrano Wolthaeghe groep een scala aan mogelijkheden. Van de officiŽle ceremonie, een schitterende bruidstaart met een diner dansant (max. 45 pers.), een dansfeest met DJ of een intiemer feest met een band die voor de gewenste achtergrond zorgt. In totaal kunnen in de verschillende zalen partijen georganiseerd worden tot maximaal 160 gasten.
Vanwege de uitgebreide mogelijkheden zien alle aangelegenheden er verschillend uit en leggen wij u daarom graag een passend programma en een offerte op maat voor.
Wat wij erg belangrijk vinden, is dat wij in samenwerking met u voor een prachtige en onvergetelijke dag zorgen. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.
Graag nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvende afspraak en een kleine rondleiding op onze bijzondere Landgoed om uw wensen door te nemen. Tevens kunnen wij dan voor u nagaan of uw specifieke datum bij ons nog vrij is van planningen.

www.landgoedlemferdinge.nl
 


 

Home - Evenementenlocatie