Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Noord-Brabant

Landgoed evenementenlocatie Brabant Trouwen op een landgoed in Brabant Kasteelfeest in Noord-Brabant Jubileumfeest Brabant

Home - Evenementenlocatie

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - Noord-Brabant


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om Uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt U bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen.
De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve catering service en partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

Huwelijk Bruiloft
Partycentrum
Feestlocatie Eeckaerde

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37
info@la-casserole.nl
Locaties La Casserole
 


 

 

Kasteel Heeswijk - Heeswijk-Dinther


Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen
's-Hertogenbosch en Eindhoven ligt het formidabele Kasteel Heeswijk. De voormalige waterburcht uit de 11e eeuw staat er na de meest recente restauratie karakteristieker en fraaier bij dan ooit tevoren en toont zich, al naar gelang de lichtval, ieder seizoen net weer even van een andere kant. Hij verandert - ongemerkt haast - telkens van kleur.

Historisch, feestelijk en veelzijdig

Het indrukwekkende en tegelijkertijd intieme Kasteel Heeswijk is de uitgelezen historische locatie voor het vieren van een feest. Het kasteel biedt gastvrijheid, inspiratie en ruimte aan gezelschappen van 5 tot 250 personen. Warm hart van alle exclusieve feestelijke ontmoetingen, partijen en recepties zijn de stijlvolle Keldergewelven van het kasteel.

Het Koetshuis: Sfeervol vergaderen in stijl

U betreedt Kasteel Heeswijk via de poort van de voorburcht. Direct wordt u opgenomen in een historische omgeving waar rust, stijl en stilte heersen. Maar ook dynamiek en een tijdloos soort energie. Een inspirerende voedingsbodem voor inzichten en prestaties. Bij binnenkomst door de kasteelpoort ziet u aan uw linkerhand het Koetshuis van Kasteel Heeswijk.

Vergader- en trainingsfaciliteiten
Met de ingebruikname van het gerestaureerde Koetshuis, beschikt Kasteel Heeswijk over voortreffelijke vergader-en trainingsfaciliteiten, congres- en presentatieruimtes. Het markante Koetshuis kent een rijke geschiedenis en leent zich met meerdere kamers, elk met een heel eigen ambiance en aankleding - en natuurlijk een prachtig uitzicht over de kasteeltuin en de rest van het historische complex - uitstekend voor bijeenkomsten voor groepen van 8 tot 50 personen. Indien de kamers van het Koetshuis gecombineerd worden met het gebruik van de Wapenzaal, de Ridderzaal of de Portrettenzaal, is Kasteel Heeswijk in staat zakelijke bijeenkomsten van groepen tot 80 personen te equiperen.

www.kasteelheeswijk.nl
 


Kasteel Heeswijk

Kasteel Heeswijk

 

Home - Evenementenlocatie