Feest-Uitje.nl

Evenementenlocatie
Limburg

Landgoed evenementenlocatie Limburg Trouwen op een landgoed in Limburg Kasteelfeest in Limburg Jubileumfeest Limburg

Home - Evenementenlocatie

Hotel & Restaurant Kasteel Doenrade - Doenrade


In Limburg ligt het kasteelhotel op de breuklijn van Zuid- naar Midden-Limburg. Kasteel Doenrade is geen hotel, maar een kasteel waar men zich thuis voelt.
Een unieke plek voor jong en oud. Het kasteel ligt in een prachtige landelijke omgeving. U kunt in de omgeving diverse fiets- en wandeltochten maken en genieten van het Zuid-Limburgse landschap, terwijl steden als Sittard, Roermond(outlet), Maastricht, Heerlen, Maasmechelen(outlet), Luik en Aken op een steenworp afstand gelegen zijn.

Kasteel Doenrade weet een weekendje weg of midweek te voorzien van een romantische touch die men niet gauw vergeet. Gelegen in het kloppend hart van Bourgondisch Limburg, waar de spreekwoordelijke Limburgse gastvrijheid nog groots wordt gevierd, weet dit hotel u te verrassen.
Voor zakelijke gasten zijn rust, privacy en faciliteiten onontbeerlijk. Kasteel Doenrade herbergt het hele pakket. De service is ‘tailor made’, hetgeen inhoudt dat u zelf aangeeft waar u als gast behoefte aan heeft. Wenst u te midden van fluitende vogels met uw laptop wireless te werken op het terras, dan kan dat. Geniet u liever van de privacy van uw kamer, met ook WIFI internet, dan is dat ook mogelijk.

Kasteel Doenrade is ook een perfecte locatie voor bedrijfsfeesten of bedrijfsuitjes. Door de rustige ligging vormt het kasteel steeds vaker een ideale plek voor inspirerende ‘vergaderingen op de hei’ of andere teambuildings activiteiten. Ook voor een ongestoorde vergadering is het de uitgelezen plek. Rust, ruimte, maar ook voldoende mogelijkheden voor culinair genot maken een zakelijk verblijf tot een compleet pakket.

‘Dat het leven gevierd moet worden’ weten ze bij Kasteel Doenrade, gelegen in het idyllische hart van gastronomisch en Bourgondisch Zuid-Limburg, als geen ander. Bijzondere momenten verdienen bijzondere plekken. Trouwen is een heel romantisch moment, waaraan Kasteel Doenrade op originele wijze glans geeft.
Romantiek en Kasteel Doenrade vormen twee kanten van dezelfde medaille: het goede leven.

www.kasteeldoenrade.nl
 


 

 

Kasteel Oost - Valkenburg aan de Geul


Kasteel Oost combineert gastronomische verwachtingen met de veelzijdigheid van de accommodatie. Gelegen op een historische locatie heeft hier de tijd allerminst stil gestaan. Wij weten wat de gasten verlangen. Wij kaderen dit in een uniek decor in. Ieder moment dat vraagt om een feestelijk tintje wordt onvergetelijk.

Kasteel Oost is niet alleen een exclusieve locatie voor een huwelijk of evenement, het is tevens het thuisadres van The International Butler Academy. Mede daardoor krijgen u en uw gasten professionele butlerservice aangeboden. Niet voor niets boekt u soms een locatie buiten de deur. Nieuwe inzichten voor belangrijke beslissingen krijg je nu eenmaal sneller in een inspirerende omgeving. Voor vergaderingen, workshops, lezingen, presentaties en andere bijeenkomsten biedt Kasteel Oost uitstekende mogelijkheden. In verschillende zalen zijn opstellingen mogelijk voor 2 tot 120 personen. Wij verzorgen tevens uw lunch of diner.

Kasteel Oost is een officiŽle trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking kan dus plaatsvinden op ons Landgoed. Op uw mooiste dag is het belangrijk dat u geniet en ontspant. Kasteel Oost voorziet uw dag geheel naar uw wensen. De ceremonie kan plaatsvinden in de mooie Trouwzaal maar ook buiten. Rondom het kasteel ligt een prachtige tuin die een intieme sfeer oproept. Omdat de mooiste dag van uw leven iets heel persoonlijks is, verzorgen onze butlers deze dag van begin tot het eind naar jullie wensen. Dit leggen we vooraf vast in een draaiboek, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Een compleet kasteel exclusief tot uw beschikking. Die mogelijkheid biedt Kasteel Oost. Een sprookjesachtig decor voor huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners en bruiloftsfeesten. Of u nu kiest voor een enkele zaal of voor het hele kasteel.
Voor een klein of voor een groot gezelschap. Het betoverende Kasteel Oost staat exclusief tot uw beschikking.

www.kasteeloost.nl
 


 

 

Kasteel Hoensbroek - Hoensbroek


Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de grootste en mooiste kastelen van het land. Dit enorme slot is een kasteelmuseum. U dwaalt er door meer dan veertig (!) kasteelvertrekken. Voor jong en oud, met of zonder kinderen is in dit kasteel van alles te beleven! Het kasteel is het best bezochte museum van Limburg winnaar van de VVV Zuid-Limburg innovatieprijs 2011!

Mogelijkheden voor groepen

Kasteel Hoensbroek biedt leuke programma's voor grote en kleine groepen en is prima toegankelijk voor jong en oud.
Bezoek met uw gezelschap het prachtige kasteel met meer dan 40 ruimtes. Van de duistere kerker tot de top van de toren! Er is een rondleidingsboekje met achtergrondinformatie te koop waarmee u zelf de route door het kasteel bepaalt.
Wilt u meer informatie over de geschiedenis en de inwoners van het kasteel en leuke feiten en wetenswaardigeheden horen? Volg dan een rondleiding met een van onze gidsen. Meer informatie over een rondleiding in het Kasteel.
Ook zijn er een aantal leuke, interactieve workshops in en rond het kasteel voor uw gezelschap.

Trouwen, feesten & trouwfoto's

Kasteel Hoensbroek is een officiŽle trouwlocatie van de gemeente Heerlen. U kunt in kasteelstijl trouwen in het kasteelvertrek "boven het groot salet".
Extra feestelijk trouwen? Ontvang uw gasten met een middeleeuwse acteur, los een echt kanonschot of steek uw gasten in historische kledij!

U kunt bij Van Melick Quality Catering terecht voor de gehele invulling van uw feestelijke dag. Met bijvoorbeeld een uitgebreide koffietafel, officiŽle receptie en een onvergetelijke feestavond met artiesten en muziek in een van de prachtige kasteelzalen.

De locatie Kasteel Hoensbroek biedt u tal van mogelijkheden om uw kasteelbezoek onvergetelijk te maken. Vier uw jubileum, bruiloft, verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis in de feestsaelen van de kasteelhoeve. Wij zullen u een onvergetelijke dag bezorgen. Deze karakteristieke accommodatie biedt mogelijkheden van 15 tot 1.400 gasten.

www.kasteelhoensbroek.nl
 


 

Home - Evenementenlocatie