Feest-Uitje.nl

Paintball - Karten
Drenthe

Karten Vrijgezellenfeest Personeelsuitje Paintball

Home - Paintball / Karten

Indoor Karting Hoogeveen - Hoogeveen


KARTING

Voortrazend in de supersnelle indoor karts met krachtige motoren. Snelheden van 68 km/h zijn geen uitzondering! Gierend door de vele scherpe bochten van het spannende circuit. Kortom een complete sensatie van begin tot het eind! Wilt u dit wel eens meemaken, de snelheid, de spanning en het echte racegevoel? Beleef deze unieke sensatie met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties.

Indoor Karting Hoogeveen biedt onbegrensde mogelijkheden voor wat betreft arrangementen. Compleet met hapjes en drankjes, lunches en diners.

LASERGAME

Naast karten kun je bij ons ook lasergamen.
Onze lasergame arena is de grootste van Noord Nederland. De laserguns zijn radiografisch en computergestuurd, zodat je tijdens het spel zowel je ranking als wie jou geraakt heeft op het display kunt aflezen. Het spel wordt gespeeld in een donkere arena met of zonder rook- en windgeneratoren, ideaal om je collega’s, vrienden of familie de stuipen op het lijk te jagen!!

Voor reserveringen kunt u gerust even bellen (tel. 0528 - 23 33 20) of bij ons langskomen.

www.kartinghoogeveen.nl
 


 

 

Paintball Hoogersmilde - Hoogersmilde


Bij ons kunt u paintballen op 3 lokaties te weten: Hoogersmilde, Echten (nabij Hoogeveen) en op een perceel nabij Wijster. De minimale grootte van een groep voor paintball is 10 personen.

Wij spelen met hoogwaardig materiaal dat na elke keer grondig wordt schoongemaakt en geďnspecteerd op defecten, zo kunt u probleemloos spelen.

Speltypes:
• Capture the flag
• Central flag
• Total elimination
• Presidentenspel

Andere activiteiten:
- Schieten; met hand- en/of kruisboog
- GPS tocht; de aanwijzingen van de gps volgen en zo je route vinden.
  Verschillende routes mogelijk te voet of per fiets.
- Barbecue

www.paintballhoogersmilde.nl
 


 

Home - Paintball / Karten