Feest-Uitje.nl

Bedrijfsfeest
Drenthe

Bedrijfsfeest Bedrijfsevenement Bedrijfsevent Businessevent

Home - Bedrijfsfeest

Restaurant Zalen Schortinghuis - Spier


Restaurant “Kasteel” Zalen Kegelbanen Schortinghuis is gelegen in Spier centraal in Drenthe aan de A28 tussen Beilen en Hoogeveen op korte afstand van Assen, Emmen en Dwingeloo.

Schortinghuis is een gezellig restaurant met diverse middeleeuwse themazalen en een uitgebreid terras gelegen in het centrum van het dorpje Spier. Spier, staat nu ook al bekend als de poort van Nationaal Park “Het Dwingelderveld”.

Ons zalencentrum bestaat uit een Grote zaal, een Ridderzaal, een Kegelzaal en de Torenzaal.
Op de Grote zaal na, zijn alle zalen volledig in Middeleeuwse sfeer. In de Grote zaal is plaats voor max. 200 personen en in de Ridderzaal is plaats voor max. 80 personen.

De Grote zaal en de Ridderzaal worden gescheiden door een geluidsarme wand, waardoor beide zalen aan elkaar gekoppeld kunnen worden en er een ruimte ontstaat waar partijen tot 300 personen kunnen zitten.

De Kegelzaal en de Torenzaal bieden elk plaats aan max. 50 personen.

www.schortinghuis.nl
 


 

 

Het Stadshuys - Assen


Uniek
Een unieke mogelijkheid voor het vieren van een bruiloft, receptie of bedrijfsfeest, voor het houden van een vergadering of andere zakelijke bijeenkomsten: dat biedt Het Stadshuys in Assen.

Stijlvol
Het Stadshuys is ingericht in warme, sfeervolle stijl en biedt ruime mogelijkheden voor groepen van 10 tot 150 personen.

Catering
Zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten kunnen volledig worden verzorgd op het gebied van eten en drinken. Van verse koffie tot warm buffet, van lunch tot bittergarnituur.

Entertainment
Het Stadshuys kan op verzoek zorgen voor avondvullend entertainment, van live-muziek tot thema avond.

Het Stadshuys en Ballorig
Het Stadshuys is gevestigd boven kinderspeelparadijs Ballorig. Er zijn diverse combinatie mogelijkheden met Ballorig. Kinderen kunnen urenlang spelen tijdens een bruiloft, receptie of andere feestelijke gelegenheid.

Locatie
De ligging van Het Stadshuys is zeer gunstig (langs de Europaweg-West) en er is volop gratis parkeergelegenheid.

www.hetstadshuys.nl
 


 

Home - Bedrijfsfeest