Feest-Uitje.nl

Vrijgezellenfeest
Zuid-Holland

Vrijgezellenavond Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Vrijgezellenfeesten

Home - Vrijgezellenfeest

Flavour Visagie, voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses en meer ... in Rotterdam


Flavour Visagie, voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses en meer…

MAKE-UP WORKSHOP:
Zowel voor de blanke, aziatische als de donkere huid

Maak van het vrijgezellenfeest van je vriendin een topdag en neem haar mee naar deze make-up workshop. Iedereen leert hoe en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken voor een feestelijke gelegenheid. Dat komt goed uit met het oog op de vrijgezellenavond en bruiloft in het verschiet!

De aanstaande bruid wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet. Bij haar doen we de make-up voor en zij mag de andere helft zelf doen, de rest mag het stap voor stap na doen. Na afloop krijgt zij een presentje.

Begeleiding: +/- 1 visagiste per 4 personen
Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: +/- 3 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in salon Vlietlaan 42a te Rotterdam of op locatie mogelijk
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk
Prijzen zijn incl.: verbruik make-up en reinigingsprodukten, koffie/thee, limonade, cake, zoutjes, glaasje rosé.

OPGEMAAKT WORDEN DOOR EEN PROFESSIONEEL VISAGISTE

Naast de make-up workshops die wij aanbieden, kan er ook gekozen worden voor een alternatief: Een mooie glamour/party make-up aangebracht door onze visagistes. Zij zal ieder persoonlijke tips geven en jullie vragen m.b.t. make-up beantwoorden. De bruid krijgt na afloop een presentje.

Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: 2-3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in salon Vlietlaan 42a te Rotterdam
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk
Prijzen zijn incl.: verbruik make-up en reinigingsprodukten, koffie/thee, limonade, cake, zoutjes, glaasje rosé.
Tevens hairstyling mogelijk!

FOTOSHOOT

De fotoshoot is mogelijk in combinatie bij al onze workshops, feestjes en diensten.

Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: +/- 10 min. p.p.
Locatie: in salon Vlietlaan 42a te Rotterdam of op locatie mogelijk
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk

Meer info. zie website www.flavourvisagie.nl

Fleur Bakker
Flavour Visagie
Vlietlaan 42a
3061 DZ Rotterdam
Tel. 06 515 96 196
info@flavourvisagie.nl
 


Flavour Visagie

Flavour Visagie

 

 

Palm Party House - Zwijndrecht


Palm Party House is een perfecte locatie voor o.a. het vieren van een vrijgezellenfeest.

Wij hebben iedere zaterdagavond van 20.30 tot 01.00 uur Live-Muziek, tevens heeft Palm Party House een speciale actie: indien de vrijgezel verkleed is en de trouwkaart kan laten zien en het gezelschap bestaat uit minimaal 6 personen dan is zijn of haar arrangement geheel gratis (dit geldt natuurlijk ook op de overige dagen).

De arrangementen bestaan o.a. uit Gourmet, Glas Grill, Topwok Grill en Fire Pot en dit in combinatie met een uurtje bowlen.

Tevens organiseert Palm Party House diverse arrangementen voor kinderen. Meer weten?

Kijk op de uitgebreide internetsite www.palmpartyhouse.nl (incl. prijslijst) of bel  078 - 619 23 88.
 


 

 

De Zus van Tante Til - Den Haag


Servies beschilderen en ook nog smullen in het Haagse Art Depot Huiskamer Atelier van de Zus van Tante Til!
Het kunstzinnge huiskameratelier staat open voor iedereen die zich enkele uren een kunstenaar wil voelen. Het mooiste servies staat klaar om beschilderd te worden!
Het huiskameratelier is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeestjes en maidenparties en overige creatieve groepsactiviteiten.

Gezelligheid is troef en kent geen tijd....... dat wil zeggen, dat je bij de Zus van Tante Til ruim 3 uur onder de pannen bent en dat de koffie en thee en veeeeeeeeeel lekkers bij de koffie en thee gratis is.
Ondertussen........zit je wel met het puntje van je tong uit je mond het mooiste servies voor je vriendin die gaat trouwen te beschilderen (of wellicht wel voor jezelf).
Je lievelingsmuziek mag je gewoon zelf meenemen en lekker hard draaien en meezingen.... of je pakt een c.d.tje uit de kast van de Zus van Tante Til.

Er is ook nog veel extra’s te beleven, zoals een Waanzinnig Workshopthema of de Tuttige Bingo in combinatie met een High Tea.

Alle groepen van 8 - 38 personen zijn meer dan welkom!
Motto van de Zus van Tante Til: creeer je eigen creativiteit!

070-3635463
06-14335645
info@dezusvantantetil.nl
www.dezusvantantetil.nl

 


 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea
’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vréselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl
 


Dinerspel.nl

 

 

Kooklokaal - Den Haag


Koken in het Kooklokaal

Het Kooklokaal biedt u, in een gezellige huiskamersfeer of in onze nieuwe lokatie (Houtrustkerk), de gelegenheid om culinaire kooksessies plaats te laten vinden.
Als bedrijfsuitje, afscheid van een collega, recepties, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden. Met een, door uzelf samengestelde, groep (min. 10 personen, max. 50 personen) bereidt u diverse gerechten voor een uitgebreid menu en leert u onderwijl allerhande technieken en krijgt u veel praktische tips.

Het thema van de kooksessie wordt in overleg bepaald en is naar keuze. Een kooksessie duurt incl. het diner ca. 5 uur, maar kan in overleg langer of korter zijn.
Er zijn verschillende kooksessies zoals: Culinair koken, Feestelijk koken, Lunchkoken, Vrijgezellenkoken en Kinderkoken.
In overleg kunnen er aanvullende activiteiten worden georganiseerd zoals: Proeverijen (sherry, olijfolie), Afternoon Tea, Wijnproeverij door vinoloog.

Wij zouden het erg leuk vinden om u binnenkort in het Kooklokaal te mogen ontvangen!

Het Kooklokaal is gevestigd aan één van de mooiste pleinen van Den Haag, en nu ook in één van de mooiste kerken van Den Haag.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.kooklokaal.nl.

 


 

 

Atelier de Pleijsterplaats - Den Haag


Zoek je een echte leuke en verrassende invulling voor een vrijgezellenfeestje?
Bezoek dan onze website www.schilderworkshops.nl of bel voor info 070-3561998.

Onze gezellige schildersateliers bevinden zich op een superleuke locatie middenin het historische centrum van Den Haag.
Hier krijg je vanzelf een echt Frans “ Montmartre gevoel” omdat onze ateliers omgeven zijn met vele terrasjes, gezellige kroegjes en restaurants. We zijn heel goed bereikbaar. Vele P-garages en openbaar vervoer om de hoek.

De creatieve workshops duren 2 – 2,5 uur en zijn inclusief materialen, gezellige begeleiding, muziek, koffie of thee bij binnenkomst en tijdens de workshops een feestelijk glas prosecco of fris met luxe hapjes uit de oven. Kijk naar de vele aanbiedingen op onze site!

Lachen, veel fun hebben en een prachtig kunstwerk als herinnering, daar gaat het toch om? Kijk eens naar de kleurrijke workshops “karikatuur schilderen”en “portret schilderen” in de stijl van popart kunstenaar Andy Warhol. Wel even van te voren een portretfoto aanleveren van de deelnemers. Je kunt natuurlijk ook met elkaar een groot schilderij schilderen. Inspiratie krijg je voldoende door onze vele voorbeelden in de stijl van diverse kunstenaars zoals Herman Brood, Keith Haring, Corneille, Picasso, Miro etc.

Voor de echte power-girls hebben we een workshop “mannelijk of vrouwelijk naaktmodel schilderen”.
De nieuwe “ik hou van Holland” trend komt tot uiting in de workshop “Delfts blauwe koppies”.
Op een big size tegel, die je eerst met verftechnieken een verouderingslook geeft, schilder je je eigen Delfts blauwe koppie in originele Delfts blauwe kleuren. Helemaal hot!
Op de workshop driedelig servies beschilderen kunt u natuurlijk ook het thema “Ik hou van Holland” toepassen.
De levensgenieters kunnen hun hart ophalen bij de workshop “ champagneglas graveren”. Deze workshop duurt 1 – 1,5 uur en is inclusief champagneglas, koffie of thee.
Bovenstaande workshops zijn een kleine greep uit talloze mogelijkheden.

Wij verzorgen naast de workshops ook te gekke PUZZELTOCHTEN zoals “undercover in Den Haag”, “GPS puzzeltocht der zintuigen” etc. met vele ludieke opdrachten.
Je kunt een workshop uitbreiden met bijvoorbeeld een High Tea, lunch, diner, likeurproeverij etc..
Complete Haagse arrangementen vind je op de site www.schilderworkshops.nl onder het kroontje Haagse arrangementen of bel
070-3561998. Wij geven je graag vrijblijvend advies.
 


 

Home - Vrijgezellenfeest