Feest-Uitje.nl

Kookworkshop
Zuid-Holland

Kookclinic Kookstudio Kookworkshop Kooklocatie

Home - Kookworkshop

AbOriginal TeamEvents - Randstad en op locatie


Down Under kookavontuur
Verleg je grenzen met een actief outback kookavontuur en proef de exotische cultuur van Oz.
Kies uit een tweetal kookavonturen en ‘get the Down Under taste, mate!’

Tip: Surf naar de site voor een video, foto’s en beschrijvingen.

Bush Bites
Kook gezamenlijk een exotische wildernismaaltijd op open houtvuren. Stroop de mouwen op om hout te hakken terwijl de anderen groentepakketten maken in bananenbladeren, creatief zijn met deeg en heerlijke salades maken met eetbare bloemen. Een hele uitdaging om vuur te maken zonder lucifers, maar dan laaien de vlammen toch op. Als het brood hangt te bakken, leg je een mals stuk emoe op het vuur. Of toch maar kangoeroe... even staar je in de vlammen. Dan schenk je nog eens bij en zet je je tanden in de krokodil.

Ozzie Pot
Een kookpot en een vuur, meer heb je niet nodig voor deze pioniersmaaltijd. Ontdek de Australische keuken en probeer bij de ludieke veiling de ingrediŽnten te bemachtigen. Maak in teams een smeuÔge kangaroo stew, crocodile gumbo, emu curry en andere kruidige gerechten. Ondertussen hakt een team hout en ontsteekt de vuren, zonder lucifers. Beleef het eeuwenoude verhaal van pruttelende stoere kookpotten op het smeulende vuur en begrijp waarom die veedrijvers altijd zo vrolijk keken op hun zware en stoffige tochten over dit rode continent.

Combineer dit grensverleggende kookavontuur met het ‘no worries’-gevoel en je begrijpt waarom niemand naar huis wil.

Dagje Oz?
Maak je eigen AustraliŽ belevenis met originele teambuildingsactiviteiten. VariŽrend van een ludiek intermezzo tot een unieke en verrassende dag. Hoe ziet jouw dag Down Under eruit?

VegetariŽrs en speciale diŽten? Beide kookavonturen zijn geschikt.
Winter of zomer, regen of zon, binnen of buiten? No worries mate, is perfect geregeld.
Grote groepen kunnen zelfs indoor op open vuur koken, in een tropische kas.
Groepsgrootte: 5 tot 130 personen. Party Down Under onbeperkt.
Locaties: Bush Bites, OzziePot, Aussie Bush Hunt en Party Down Under op 12 schitterende locaties in de Randstad. Boomerang Games, Doe de Didgeridoo en AboArt ActionPainting op iedere locatie. Urban Walkabout in iedere grote stad.
Vergaderbreaks: op iedere locatie, tijdsduur vanaf 30 minuten.
Tijdsduur kookavonturen: 5 uur. Breidt de AustraliŽ beleving uit tot 14 uur.
Prijsindicatie: afhankelijk van tijdsduur, locatie en aantal deelnemers. Just ask!

Contact:
AbOriginal TeamEvents
Vinkenburglaan 31
2241 WK Wassenaar
Tel: 070 - 362 69 84

E-mail: info@aboriginal-te.nl
URL: www.aboriginal-te.nl
 


AbOriginal TeamEvents


 

 

Kooklokaal - Den Haag


Het Kooklokaal is de perfecte plaats voor uw bedrijfsuitje, afscheid van een collega, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden tot 50 personen. U wordt ontvangen in een verrassend sfeervol ingerichte kerk, ruim opgezet en goed bereikbaar. Daar bereidt u diverse gerechten voor een heerlijke lunch of diner en krijgt u veel praktische tips, waarna u onder het genot van een drankje de zelfgemaakte heerlijkheden gaat nuttigen.
Het tijdstip van aanvang is tussen 11.00 en 18.00 uur. Een kooksessie duurt ca. 4 uur, maar kan naar wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een wijnproeverij of vliegerworkshop. Tijdens het koken wordt u begeleid door ťťn of meerdere ervaren kookdocenten.

Wij bieden een ruime keuze aan menu’s van over de hele wereld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het moderne Japanse koken, een Spaans tapas menu of het Afternoon Tea koken, waarbij je de lekkerste hartige en zoetige hapjes maakt met zelfgemaakte  bonbons en een theeproeverij.

Wij bieden tevens vergaderfaciliteiten tot 40 personen, waarbij een lunch of aansluitende kookworkshop als leuke afsluiting voor een dag vergaderen tot de mogelijkheden behoren.

Wij onderscheiden ons door het bieden van een totaal middag of avond vol:
     ē Service en persoonlijke benadering,
     ē kwaliteitsproducten van lokale groentemannen, poeliers en slagers,
     ē onbeperkt gebruik van hoogstaande Italiaanse koffie (Pellini top arabica) en thee (Dilmah)
     ē 7 dagen per week geopend,
     ē rolstoelvriendelijk en invalidentoilet aanwezig.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.kooklokaal.nl.
 


 

 

Kookstudio Aan Zee - Hoek van Holland


Onder de professionele leiding van topkok Ben Bakker en zijn vrouw Anneke kunt u bij "Kookstudio Aan Zee" diverse soorten kookcursussen volgen. U leert in een sfeervolle ambiance, stap-voor-stap allerlei kooktechnieken en gaat aan de slag met bijzondere recepten. Tijdens het kokkerellen kunt u genieten van de prachtige zonsondergangen en de indrukwekkende schepen op de Nieuwe Waterweg.

“Uit koken”

Als u een reden heeft om een feestje te geven, dan bestaat bij ons de mogelijkheid om met een groep, natuurlijk onder onze deskundige leiding, zelf een vijf-gangen-menu te bereiden en in onze gezellige ambiance te nuttigen.

Hoe verloopt een avond “uit koken”?

Wij ontvangen u met een aperitief en vertellen uw gasten het verloop van de avond.
Gezamenlijk wordt er ongeveer 2 uur gekookt, gebakken, gesneden en gehakt. Dit natuurlijk onder het genot van een drankje.
Tijdens het koken zult u zien dat er in ieder mens wel een meester-kokje schuilt.

Als het menu voorbereid is, “Mise en place” dan gaat u aan tafel om uw zelfgemaakte gerechten te nuttigen. Wij zullen er dan zorg voor dragen dat de gerechten op de juiste temperatuur op tafel komen. Het menu of het thema overleggen wij van te voren met u.

Wij hopen u snel in onze Kookstudio te mogen ontvangen!

www.kookstudio-aan-zee.nl
 


 

Home - Kookworkshop