Feest-Uitje.nl

Bedrijfsuitje
Zuid-Holland

Solex rijden Challenge parcours Karten Zeilen

Home - Bedrijfsuitje

Flavour Visagie, voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses en meer ... in Rotterdam


MAKE-UP WORKSHOP:
Zowel voor de blanke, aziatische als de donkere huid

Maak van uw bedrijfsuitje een topdag en neem uw collega’s mee naar deze make-up workshop. Iedereen leert hoe en waarmee zij zich het mooiste kunnen opmaken voor een feestelijke gelegenheid.

Begeleiding: +/- 1 visagiste per 4 personen
Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: +/- 3 uur, mede afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in salon Vlietlaan 42a te Rotterdam of op locatie mogelijk
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk
Prijzen zijn incl.: verbruik make-up en reinigingsprodukten, koffie/thee, limonade, cake, zoutjes, glaasje rosé.

OPGEMAAKT WORDEN DOOR EEN PROFESSIONEEL VISAGISTE

Naast de make-up workshops die wij aanbieden, kan er ook gekozen worden voor een alternatief: Een mooie glamour/party make-up aangebracht door onze visagistes. Zij zal ieder persoonlijke tips geven en jullie vragen m.b.t. make-up beantwoorden.

Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: 2-3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers
Locatie: in salon Vlietlaan 42a te Rotterdam
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk
Prijzen zijn incl.: verbruik make-up en reinigingsprodukten, koffie/thee, limonade, cake, zoutjes, glaasje rosé.
Tevens hairstyling mogelijk!

FOTOSHOOT

De fotoshoot is mogelijk in combinatie bij al onze workshops, feestjes en diensten.

Prijsinfo: zie website www.flavourvisagie.nl
Duur: +/- 10 min. p.p.
Locatie: in salon Vlietlaan 42a te Rotterdam of op locatie mogelijk
Datum: dag en tijdstip in overleg, vrijblijvende optie mogelijk

Meer info. zie website www.flavourvisagie.nl

Fleur Bakker
Flavour Visagie
Vlietlaan 42a
3061 DZ Rotterdam
Tel. 06 515 96 196
info@flavourvisagie.nl
 


Flavour Visagie

Flavour Visagie

 

 

De Zus van Tante Til - Den Haag


Servies beschilderen in een Art Depot Huiskameratelier in Den Haag.
Het maffe huiskameratelier is bij uitstek geschikt om alle creatieve dromen uit te laten komen. Schilderen en smullen in een kunstzinnige omgeving. Drie uur lang artistieken, en lekker veel koffie/thee drinken met wat lekkers erbij.

Bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen, vriendinnenfeesten etc. etc.
Alle groepen vanaf 8 - 38 personen zijn meer dan welkom.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van het Huiskamerrestaurant... wat te denken van een High Tea Sweetie Sweetie à la zus van Tante Til!
Het motto van de zus van Tante Til: easy going gastvrijheid maar wel met allure!

Voor bedrijven gelden er voor groepen met meer dan 25 personen aantrekkelijke kortingen bij het reserveren van een bedrijfsserviesschilderworkshop in combinatie met een eet/drinkarrangement.

www.dezusvantantetil.nl

 


 

 

Incentivebureau De Ceremoniemeester - Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle


Vooral in deze tijd draait veel om het motiveren en behouden van de werknemers. Iets doen voor uw personeel, relaties, prospects, dealers, vertegenwoordigers, eigenlijk voor iedereen die te maken heeft met het voortbestaan van uw onderneming, is een belangrijk onderdeel geworden van de totale marketingstrategie.

Enkele voorbeelden:
Adventure; Abseilen vanaf de Euromast in Rotterdam met een afsluitend diner of feest op deze hoogte. Powerkiten, kitesurfen, rib racen of gewoon ouderwets beach volleybal? Op de brede stranden van Zuid-Holland weet De Ceremoniemeester de mooiste plekjes te vinden.
Informatief: Oude steden als Leiden, Den Haag en Delft barsten van de historie en musea. Laat u door ons rondleiden en ontdek plekken in uw eigen stad die u nog niet kende!
Schiedam is de jeneverstad van Nederland. Leer hier de geheimen van een goede likeur en leer er zelf een te stoken tijdens een workshop.

De Ceremoniemeester komt graag vrijblijvend naar u toe met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideeën. Graag verbazen wij u met onze parate kennis die zeker zal aansluiten op uw wensen en ideeën.

www.ceremoniemeester.com/bedrijfsuitjes/bedrijfsuitjes.html


De-Ceremoniemeester-logo

Incentivebureau De Ceremoniemeester
Weena 290
3012 NJ Rotterdam
Tel. : 010 2821679


De-Ceremoniemeester-bedrijfsuitje


De-Ceremoniemeester-businessevent

 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een bedrijfsuitje op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit bedrijfsuitje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Miss Murder Moorddiner
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Big Trouble Schandaaldiner
Voor een echt schandalig bedrijfsuitje gaat de opvolger van het Big Secret Soapdiner nog verder! Weet u wat er allemaal gebeurt achter de gordijnen van uw buren? Nee?
Dat konden best wel eens duistere zaken zijn! Keurige hardwerkende mensen houden er soms verbazingwekkend bizarre liefhebberijen op na. En laten we eerlijk zijn, da’s boeiend!

Informatie
Dinerspel.nl heeft toplocaties in heel Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl of bel: 030 - 677 14 44.

 


 

 

Floor Bohemen Workshops - Den Haag


Ontwerp je eigen tas!

Glamour is onmiskenbaar de nieuwste trend en dat zie je het meest duidelijk in de tassenmode. Luxemerken als Louis Vuitton en Prada doen weer goede zaken. Maar, hoe mooi ook, uniek zijn deze tassen niet. Wereldwijd lopen vrouwen met precies dezelfde (imitatie)tas rond.

De Haagse designer Floor Bohemen nodigt je uit om voor komend modeseizoen zelf een designtas te maken. Waarvan er maar één op de wereld is.
Ervaring is niet noodzakelijk voor deze tassenworkshop, hooguit enige handigheid. Je maakt de tas op basis van een strak basisontwerp, waarbij je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren.

Je leert hoe je je persoonlijkheid kunt vertalen in een ontwerp. Voor de afwerking kies je voor glamourous details of juist een meer ingetogen stijl. En dan, na enkele gezellige uurtjes, heb je een eigen designtas gemaakt!

We serveren tussendoor feestelijke bites en bubbels, lunch of een overheerlijke high-tea.
De workshops geven we zowel in ons eigen atelier in Den Haag, als wel op locatie door heel Nederland.

Floor Bohemen Workshops
Tel. 070 - 350 12 90
info@floorbohemen.nl

Kijk voor meer informatie en andere workshops op www.floorbohemen.nl.
 


 

 

Eenvoud De kunst van jezelf - Bleiswijk


Sinds april 2001 kun je in onze sfeervolle en inspirerende ruimte, onder begeleiding, de kunst van jezelf en anderen ontdekken!
Bij de workshops werken wij met verschillende materialen waaronder mozaïektegels, glas in lood, vijverfolie, beton, gips, hout, etc.

Wij kunnen een workshop op maat aanbieden voor een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, verjaardag. De workshops vinden plaats onder het genot van een kopje koffie en/of thee met iets lekkers.
U kunt bij ons ook lunchen en/of dineren.

U bent van harte welkom in ons gezellige atelier. Voor meer informatie nodigen wij u uit een kijkje te nemen op onze website www.eenvoud.nu.

Bellen kan ook 010 - 529 92 75.

 


 

 

Chocolaterie de Lelie - Delft


Op zoek naar een leuk en smakelijk dagje of avondje uit? Denk eens aan een chocolade workshop naar keuze bij Chocolaterie de Lelie!
Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Heeft u een bijzondere gelegenheid? Wij maken er een themaworkshop van!

En wat dacht u van onze chocolade- en wijnproeverij?
Wij nemen u mee op een smakelijke ontdekkingsreis van wijn en chocolade.... Wilt u een dagje Delft doen, maar weet u niet goed wat de mogelijkheden zijn? De Lelie regelt voor u een workshop met lunch of diner eventueel in combinatie met een stadswandeling of een rondvaart.

De workshops van de Lelie zijn op ieder moment van de dag mogelijk. Wij heten u van harte welkom in onze gasterij waar u onthaald wordt op koffie en thee met een ambachtelijk gemaakt bonbonnetje. Tot ziens!

www.chocoladeworkshops.nl

 


 

 

Kooklokaal - Den Haag


Koken in het Kooklokaal

Het Kooklokaal biedt u, in een gezellige huiskamersfeer of in onze nieuwe lokatie (Houtrustkerk), de gelegenheid om culinaire kooksessies plaats te laten vinden.
Als bedrijfsuitje, afscheid van een collega, recepties, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden. Met een, door uzelf samengestelde, groep (min. 10 personen, max. 50 personen) bereidt u diverse gerechten voor een uitgebreid menu en leert u onderwijl allerhande technieken en krijgt u veel praktische tips.

Het thema van de kooksessie wordt in overleg bepaald en is naar keuze. Een kooksessie duurt incl. het diner ca. 5 uur, maar kan in overleg langer of korter zijn.
Er zijn verschillende kooksessies zoals: Culinair koken, Feestelijk koken, Lunchkoken, Vrijgezellenkoken en Kinderkoken.
In overleg kunnen er aanvullende activiteiten worden georganiseerd zoals: Proeverijen (sherry, olijfolie), Afternoon Tea, Wijnproeverij door vinoloog.

Wij zouden het erg leuk vinden om u binnenkort in het Kooklokaal te mogen ontvangen! Het Kooklokaal is gevestigd aan één van de mooiste pleinen van Den Haag, en nu ook in één van de mooiste kerken van Den Haag.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.kooklokaal.nl.

 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Bedrijfsuitje