Feest-Uitje.nl

Workshop
Zeeland

Percussie workshop Cupcakes versieren Klompen pimpen Cocktails shaken

Home - Workshop

Chocolaterie Mauritsz - Axel


Chocolaterie Mauritsz is een chocolaterie die op ambachtelijke wijze bonbons en andere chocolade produkten maakt. Wij zijn een chocolade verwerkend bedrijf. Wij kopen onze chocolade in van bedrijven die chocolade maken uit cacaobonen.
Bij Chocolaterie Mauritsz wordt er gebruik gemaakt van Callebaut chocolade. Callebaut maakt al sinds 1900 met de hoogste perfectie chocolade.

Onze produkten worden uitsluitend vervaardigd uit hoge kwaliteit grondstoffen zoals o.a.:
amandel-hazelnootmassa, natuurlijke vanille, diverse likeuren, noten, roomboter, slagroom en Callebaut chocolade. Door het gebruik van deze grondstoffen krijgen onze bonbons een zeer goed smaak en zijn ze vol aroma.

Wij leveren onze produkten over het algemeen aan de horeca en bakkerijen. Ook kunnen wij zorgen voor een feestelijke aanvulling op bijvoorbeeld een kerstpakket of gewoon een leuk presentje voor uw personeel.

WORKSHOPS Bonbons maken bij chocolaterie Mauritsz
Wij geven workshops aan groepen van 10 tot 15 personen. Dit kan natuurlijk een zeer leuke aangelegenheid zijn bijvoorbeeld met uw medewerkers, vrienden, familie, collega’s of als aanvulling op een vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop zullen de bezoekers kennis maken met de wereld van chocolade-lekkernijen en zelf met chocolade aan de slag gaan.

Programma: ontvangst, Room Truffels, Vormbonbons en Chocolade geschenkdoos.
Na afloop kunt u natuurlijk alle zelf gemaakte lekkernijen mee naar huis nemen.

www.chocolateriemaurtisz.nl
 


 

 

Hoge Hoeve - boerderijwinkel & workshop - Kamperland


Voor onze workshops gebruiken wij meestal vastgestelde thema’s. Deze sluiten aan op het seizoen of op speciale gelegenheden. Uiteraard houden wij rekening met het niveau van beginners en gevorderden. Suggesties zijn altijd welkom, in principe kunnen wij alles maken en/of voor u voorbereiden.

Voorjaar: vanaf januari t/m april werken wij met wilgentenen. Voornamelijk maken wij allerlei dieren. Als u een pop wilt maken kunt u ervoor kiezen om alleen wilgentenen te gebruiken of een combinatie met aanvullende materialen. De poppen kunnen in staande en zittende houding uitgevoerd worden, 60 cm of 1 m hoog.

Zomer en herfst: van april tot november werken wij met gaas, mos en hooi. Alles waarmee u graag uw tuin wilt versieren kan als onderwerp dienen. Van een met bloemen gevulde schoen tot tuinkabouters en dierenfiguren op ware hoogte. Het benodigde gaas wordt door ons voorbereid.

Vanaf half november maken we kerstdecoraties.

www.hogehoeve.nl
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Workshop