Feest-Uitje.nl

Vrijgezellenfeest
Zeeland

Vrijgezellenavond Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Vrijgezellenfeesten

Home - Vrijgezellenfeest

Chocolaterie Mauritsz - Axel


Chocolaterie Mauritsz is een chocolaterie die op ambachtelijke wijze bonbons en andere chocolade produkten maakt. Wij zijn een chocolade verwerkend bedrijf.
Wij kopen onze chocolade in van bedrijven die chocolade maken uit cacaobonen.
Bij Chocolaterie Mauritsz wordt er gebruik gemaakt van Callebaut chocolade. Callebaut maakt al sinds 1900 met de hoogste perfectie chocolade.

Onze produkten worden uitsluitend vervaardigd uit hoge kwaliteit grondstoffen zoals o.a.: amandel-hazelnootmassa, natuurlijke vanille, diverse likeuren, noten, roomboter, slagroom en Callebaut chocolade. Door het gebruik van deze grondstoffen krijgen onze bonbons een zeer goed smaak en zijn ze vol aroma.

Wij leveren onze produkten over het algemeen aan de horeca en bakkerijen.
Ook kunnen wij zorgen voor een feestelijke aanvulling op bijvoorbeeld een kerstpakket of gewoon een leuk presentje voor uw personeel.

WORKSHOPS Bonbons maken bij chocolaterie Mauritsz
Wij geven workshops aan groepen van 10 tot 15 personen. Dit kan natuurlijk een zeer leuke aangelegenheid zijn bijvoorbeeld met uw medewerkers, vrienden, familie, collega’s of als aanvulling op een vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop zullen de bezoekers kennis maken met de wereld van chocolade-lekkernijen en zelf met chocolade aan de slag gaan.

Programma: ontvangst, Room Truffels, Vormbonbons en Chocolade geschenkdoos.
Na afloop kunt u natuurlijk alle zelf gemaakte lekkernijen mee naar huis nemen.

www.chocolateriemaurtisz.nl
 


 

 

Pollies Kookworkshops - Oude Tonge (Goeree-Overflakkee ZH)


Pollies is sinds 2001 gevestigd op Goeree Overflakkee, een van de Zuid Hollandse eilanden, gelegen op de grens van Zeeland en Noord Brabant.
Wij zijn begonnen als kookstudio waar in huiselijke sfeer al vele mensen kennis gemaakt hebben met diverse kooktechnieken en hun culinaire kwaliteiten hebben verbeterd.

Dus of u nu op zoek bent naar een activiteit ten behoeve van een familiefeest, een teambuildingsdag, of een vrijgezellenfeest gaat organiseren, bij Pollies staat de deur wijd voor u open.

Pollies kookworkshops
Met een groep vrienden, of samen met je collega's een diner bereiden. Gezelligheid staat hierbij voorop. En wat is er gezelliger dan na het koken je eigen creaties op te eten onder het genot van een glaasje wijn ?
Bij de workshops kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een thema, zoals het koken met een tagine zoals in Marokko gebruikelijk is. Of het leren maken van diverse soorten pasta of wellicht een workshop tapas maken, voor de echte Spaanse smaken.
De groepsgrootte voor de kookworkshops varieert van 6 tot 30 personen. De starttijd wordt in overleg met u vastgesteld. De totale duur bedraagt 3 tot 4 uur. Voor alle workshops geldt dat u bij binnenkomst een drankje krijgt aangeboden, waarna gestart wordt met uitleg met betrekking tot het menu en de diverse delen worden verdeeld onder de aanwezigen, afhankelijk van interesse en kennis. Iedereen gaat vervolgens aan de slag en na het bereiden worden de verschillende gangen geserveerd en gepresenteerd door de createurs.

Chocolade en taartworkshops
Pollies biedt u een bonbonworkshop en een taartenworkshop.
Tijdens de bonbonworkshop wordt door de gasten zelf diverse soorten vullingen gemaakt, de chocola getempereerd, de bonbonvormen gevuld en om alle lekkernijen mee te nemen maken we een mandje van chocolade.
Bij de workshop taarten maken wordt beslag gemaakt en gebakken, de vulling zelf gemaakt en wat een taart echt leuk maakt, aangekleed met marsepein en andere heerlijkheden.
De patisserieworkshops hebben een maximaal deelnemersaantal van 15 personen.

Kijk voor meer informatie en sfeervolle foto’s op www.pollies.nl.
 


 

 

Hoge Hoeve - boerderijwinkel & workshop - Kamperland


Onze Workshops worden het gehele jaar door gegeven. U kunt zelf een dag kiezen, ook in het weekend.

Wij werken momenteel veel met ijzeren frames. Deze omwikkelen en bewerken we met wilgentenen, salim, touw en mos. Er zijn altijd voorbeelden aanwezig, maar u mag ook uw eigen ideen uitwerken. Voor onze workshops gebruiken wij meestal vastgestelde thema’s. Deze sluiten aan op het seizoen of op speciale gelegenheden. Uiteraard houden wij rekening met het niveau van beginners en gevorderden.
Suggesties zijn altijd welkom, in principe kunnen wij alles maken en/of voor u voorbereiden.

Ideaal voor een vrijgezellenfeest, familiefeest of gewoon een vrienden of vriendinnendag.
U bepaalt de tijd en wat u komt maken. Van te voren maakt u een keuze van 3 of 4 verschillende werkstukken en op de dag mag eenieder zelf kiezen wat hij of zij wil maken. Vindt u dit moeilijk dan kunnen wij het ook voor u uitkiezen.

Bij de workshops is koffie en thee inbegrepen. De prijzen zijn inclusief alle materialen. Desgewenst kan er een eenvoudige of uitgebreide lunch of koffietafel bijgeboekt worden.

Vraag naar de mogelijkheden. Wij passen het aan naar uw wensen.

www.hogehoeve.nl
 


 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Carabische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van n van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door n van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea
’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vrselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl
 


Dinerspel.nl

 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Vrijgezellenfeest