Feest-Uitje.nl

Kookworkshop
Zeeland

Kookclinic Kookstudio Kookworkshop Kooklocatie

Home - Kookworkshop

Kookboerderij Spennekot - Hoek


Een gezellige middag of avond koken met een groep van 12 tot 50 personen bij Kookboerderij Spennekot

Kookboerderij Spennekot uniek gelegen op Schouwen Duiveland vlakbij ťťn van de grootste natuurgebieden in ontwikkeling van Zeeland, Plan Tureluur en ingesloten door het nationaal park De Oosterschelde. Hier is 2003 de aanzet gegeven tot het ontwikkelen van een kookboerderij.

Onze doelstelling: het integreren van een natuurlijke en eerlijke keuken met producten uit de groentetuin en boomgaard aangevuld met streek en culinaire producten.

U kunt terecht bij kookboerderij Spennekot voor workshops. Gezellig koken met een groep van minimaal 12 en maximaal 50 personen. Keuze van de menu’s altijd in overleg. U gaat onder onze enthousiaste en deskundige begeleiding een diner bereiden.

Vervolgens leggen wij uit welke gerechten er gemaakt gaan worden.

Wij werken alleen met de beste ingrediŽnten; dagverse en zoveel mogelijk biologische groenten, vlees en vis.

Na het koken wordt er onder het genot van een lekker wijntje gezellig gezamenlijk gegeten. En u krijgt natuurlijk alle gemaakte recepten mee naar huis, zodat u het thuis nogmaals kunt bereiden.

Thema’s of seizoensmenu’s: u geeft uw wensen aan en ik kom met een voorstel. Indien u specifieke wensen of diŽten heeft alles is inpasbaar. Bij speciale gerechten op uw verzoek kan een toeslag noodzakelijk zijn.

www.spennekot.nl
 


Kookboerderij Spennekot

Kookboerderij Spennekot

 

Home - Kookworkshop