Feest-Uitje.nl

Bedrijfsuitje
Zeeland

Solex rijden Challenge parcours Karten Zeilen

Home - Bedrijfsuitje

de Zeeuwse Gasten - Burgh Haamstede & Noordzeestrand aan de Brouwersdam


De Zeeuwse Gasten staan voor het organiseren van actieve ontspanning in bruisend Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in recreatieve en sportieve personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellen uitjes, familie uitjes en uitjes voor basis- en middelbare scholen.
De regio van onze activiteiten is het kustgebied van Schouwen-Duiveland, de Grevelingen en de Oosterschelde en andere terreinen in Zeeland.

Een greep uit onze activiteiten:

Mountainbiken, steppen, teambuilding, boogschieten, city games, fun kajakken, vliegeren/ powerkiten, teamsporten en meer.

Wij organiseren activiteiten voor groepen vanaf 10 tot 300 personen. Op onze website kunt u veel informatie en prijzen.
Voor extra informatie of voor een uitgewerkte offerte kunt u contact opnemen via email of telefoon.

Website: www.dezeeuwsegasten.nl

E-mail: info@dezeeuwsegasten.nl


 

de Zeeuwse Gasten

de Zeeuwse Gasten

 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een bedrijfsuitje op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit bedrijfsuitje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Miss Murder Moorddiner
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Big Trouble Schandaaldiner
Voor een echt schandalig bedrijfsuitje gaat de opvolger van het Big Secret Soapdiner nog verder! Weet u wat er allemaal gebeurt achter de gordijnen van uw buren? Nee?
Dat konden best wel eens duistere zaken zijn! Keurige hardwerkende mensen houden er soms verbazingwekkend bizarre liefhebberijen op na. En laten we eerlijk zijn, da’s boeiend!

Informatie
Dinerspel.nl heeft toplocaties in heel Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl of bel: 030 - 677 14 44.

 


 

 

Culi Consult kookstudio - Vlissingen


Kook Workshops
Wilt u alles zelf bereiden onder begeleiding van een gerenommeerde Chef-kok? Maak dan gebruik van onze kookworkshops. Werken met de meest verse ingrediënten is een waar feest voor elke kok, maar ook voor u! U bereidt werkelijk alles zelf; van mayonaise tot pesto en van pasta tot spinsuiker. 'Samen bezig zijn in de keuken van onze kookstudio. Er zijn voor uw eigen gezelschap diverse arrangementen beschikbaar.

Koken met uw eigen gezelschap
Onder de bezielende leiding van de Chef, wordt er een diner bereid op niveau. Het menu bestaat uit 4 of 5 gangen al naar gelang de wensen van de gastheer of gastvrouw. Voor de bereiding van elk onderdeel van het menu wordt een groepje samengesteld uit de aanwezige gasten.

Elk gerecht wordt door één van de groepjes voorbereid. Zodra alle groepjes met de voorbereidingen gereed zijn, vindt aansluitend het gezamenlijk gastronomisch beleven plaats. Na afloop van het diner kunnen alle aanwezigen een receptuur van de gerechten mee naar huis nemen. Uiteraard kan er ook een workshop van uw keuze worden georganiseerd, tapas, Italliaans, Frans etc etc.

Bedrijven
Voor kookworkshops opmaat voor uw bedrijf of vereniging, hebben wij speciale programma's. Neem hiervoor contact met ons op. We hebben op veler verzoek enkele arrangementen beschikbaar, van het "BOB" arrangement tot een "kietel" arrangement. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een etentje met uw relaties saai? Niet bij ons! Kom koken!! Culi Consult Kookstudio, gevestigd aan de prachtige jachthaven van Vlissingen, is geheel ingericht om u en uw relaties te ontvangen in een “huiselijke” omgeving.

Een van onze arrangementen:
Ons “kietelarrangement” bestaat uit een ontvangst met een bruisend aperitief, een culinaire kookworkshop van 4 gangen met uw relaties en een drankenarrangement. Kookschorten bedrukt met uw logo zitten standaard in het arrangement.
U heeft alle tijd om met uw relaties ontspannen bezig te zijn in onze keuken, en heerlijk te genieten van uw eigen kunnen, en de kookkunsten van uw gasten. Uiteraard is dit arrangement ook prima geschikt voor een avondje “anders uit” met uw medewerkers.

www.culi-consult.nl

 

 

 

Chocolaterie Mauritsz - Axel


Chocolaterie Mauritsz is een chocolaterie die op ambachtelijke wijze bonbons en andere chocolade produkten maakt.
Wij zijn een chocolade verwerkend bedrijf. Wij kopen onze chocolade in van bedrijven die chocolade maken uit cacaobonen.
Bij Chocolaterie Mauritsz wordt er gebruik gemaakt van Callebaut chocolade. Callebaut maakt al sinds 1900 met de hoogste perfectie chocolade.

Onze produkten worden uitsluitend vervaardigd uit hoge kwaliteit grondstoffen zoals o.a.: amandel-hazelnootmassa, natuurlijke vanille, diverse likeuren, noten, roomboter, slagroom en Callebaut chocolade. Door het gebruik van deze grondstoffen krijgen onze bonbons een zeer goed smaak en zijn ze vol aroma.

Wij leveren onze produkten over het algemeen aan de horeca en bakkerijen.
Ook kunnen wij zorgen voor een feestelijke aanvulling op bijvoorbeeld een kerstpakket of gewoon een leuk presentje voor uw personeel.

WORKSHOPS Bonbons maken bij chocolaterie Mauritsz
Wij geven workshops aan groepen van 10 tot 15 personen. Dit kan natuurlijk een zeer leuke aangelegenheid zijn bijvoorbeeld met uw medewerkers, vrienden, familie, collega’s of als aanvulling op een vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop zullen de bezoekers kennis maken met de wereld van chocolade-lekkernijen en zelf met chocolade aan de slag gaan.

Programma: ontvangst, Room Truffels, Vormbonbons en Chocolade geschenkdoos.
Na afloop kunt u natuurlijk alle zelf gemaakte lekkernijen mee naar huis nemen.

www.chocolateriemaurtisz.nl

 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Bedrijfsuitje