Feest-Uitje.nl

Vrijgezellenfeest
Op locatie

Vrijgezellenavond Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Vrijgezellenfeesten

Home - Vrijgezellenfeest

Samiera buikdanseres en waarzegster - Groningen & op locatie in Nederland


De buikdansworkshop duurt 1,5 uur en kan plaatsvinden in de Studio van Samiera in Groningen of op een andere lokatie overal in Nederland, bijv. in je huiskamer, café enz.

Programma:
Terwijl iedereen op een oosters kussentje zit, geeft Samiera een demonstratie van de Oriëntaalse dans. De verkleedmanden gaan open, iedereen kiest een heupsjaaltje met rinkelmuntjes en een hoofdsjaaltje, en Samiera kleedt de aanstaande bruid in het wit. Er volgt een korte buikdansles afsluitend met een groepsdans. Pauze met Turkse Mintthee uit oosterse theeglaasjes.
Samiera vertelt over de geschiedenis van het buikdansen, leuke wetenswaardigheden. Dan komt het moment waarop iedereen wacht: Samiera leert de bruid dansen met een witte dans sluier en de bruid voert een buikdansshow op voor haar vriendinnen. Einddemonstratie door Samiera van een bijzondere buikdans.

Extra opties
* Workshop van 2 uur incl. Oriental High Tea
* Slang: Samiera danst met de slang, vertelt over de slang en iedereen mag met de slang op de foto
* Workshop buikdansen in combinatie met een waarzegsessie voor de bruid of iedereen

Samiera
tel. 050 - 5261465
gsm 06 - 53 18 97 55
samiera@planet.nl
www.samiera.nl
 


Samiera workshop buikdansen

 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea
’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vréselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl.
 


Dinerspel.nl

 

 

Voice Joy


Workshop Circle Singing / Jazz improvisatie zang

Het doel van de workshop Circle Singing is d.m.v. stemmen muziek te maken.
Het geeft een geweldig gevoel als je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken. Deze workshop zal je verbazen over de mogelijkheden van je stem en hoe je hiermee kan improviseren. Het is werkelijk veel makkelijker dan je denkt.
Lekker zingen en gek doen zonder bladmuziek. Alle ideeën zitten immers al in je hoofd.

Circle Singing is in het kort: met elkaar improviseren en d.m.v. herhaling van ritme en melodie komen tot muziek. Het is een vrolijke workshop waarin we goed naar elkaar zullen luisteren. Voeg daar een tikkeltje drama aan toe en je hebt een zeer gezellige middag/avond waarin je elkaar op een andere manier zal leren kennen.

De workshop kan op iedere locatie gegeven worden. Aan huis, maar ook in een gezellig restaurant waar je dan een ruimte huurt. Een dergelijke ruimte kost ongeveer 80 euro en is meestal gratis als je daar de lunch of diner gebruikt.

www.voicejoy.nl
 


Voice Joy

 

 

Paaldansworkshop


Welkom bij Streekjelos.nl

Workshops, uitjes & teambuilding

Streekjelos staat voor vermakelijke workshops en onvergetelijke uitjes, waarbij plezier maken voorop staat.

Wij hebben inmiddels een groot aanbod aan workshops en uitjes verzameld, allemaal gegeven door enthousiastelingen (en ons aanbod blijft maar groeien). Binnen/buiten actief of juist niet, bij ons is het allemaal mogelijk.

Maak van uw familiedag - vrijgezellenfeest - bedrijfsuitje - teambuildingsdag - en zelfs je kinderfeestje een onvergetelijke ervaring!

Neem snel een kijkje op onze site om ons super leuke aanbod zelf te aanschouwen.

Streekjelos.nl
www.streekjelos.nl
info@streekjelos.nl
 


Streekjelos.nl workshops

 

 

Werk aan de Winkel - Nijmegen (Gld) & Den Bosch (NB)


Werk aan de Winkel is een kleurrijke lifestyle en doe-winkel onder één dak. In de creatieve ruimtes in hartje Nijmegen en Den Bosch kun je letterlijk zelf aan het werk tijdens één van de vele workshops. Dit geldt zeker ook voor vrijgezellenfeestjes!

Doe bijvoorbeeld een workshop parfum maken, beeldhouwen, wicked waxing, vazen maken, servies schilderen, mozaïeken, bier maken, wc-bril schilderen, zeep maken, pimp your ride, sieraden maken, lampenkapjes maken en nog veel meer. Kan je niet kiezen of ben je met een groot gezelschap dan kunnen er ook meerdere workshops met elkaar gecombineerd worden.

Alle workshops zijn voor groepen vanaf 6 personen tot en met 150 personen.
Combineer een workshop met high tea, hartige hapjes, lunch of diner & profiteer van leuke kortingen.

De foto hiernaast is van de workshop lampenkapjes maken.
Voor meer foto’s en ideeën kun je terecht op: www.WerkaandeWinkel.eu. Wil je meer informatie of reserveren?
Dan kun je een e-mail sturen naar deWorkshop@WerkaandeWinkel.eu of bellen: 073 - 612 12 93 (algemeen telefoonnummer bereikbaar op di t/m za van 10.00 - 18.00 uur).

Wil je voorbeelden bekijken of de mogelijkheden persoonlijk bespreken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in de Winkel aan de Minderbroedersstraat 4 in Den Bosch.
 


Werk aan de Winkel

 

 

Magic Dance - Buikdansworkshop - Paaldansworkshop


Buikdansworkshop
Magic Dance staat reeds jaren bekend om haar professionele buikdansworkshops en shows....

U krijgt een buikdansworkshop in 1001 nacht sfeer. Na binnenkomst verwelkomen we u met een oosters drankje en kunt u genieten van onze buikdansshow, daarna volgt de buikdansles. En niet te vergeten voor iedereen buikdans sjaals en oosterse thee, tussendoor een waarzegster die iedereen geluk toespreekt (die dat wenst).

We hebben schitterende locaties met een écht oosters paleis en mystieke tuin, waar u heerlijk in de zomer kunt loungen, op onze zachte kussens en sofa’s. Ook kunt u heerlijke oosterse gerechten bestellen die worden geserveerd in sierlijke schalen op een groot oosters kleed met kaarslicht en kussens.

Vraag onze brochure aan voor alle informatie, plaats....
www.magicdance.nl

Paaldansworkshop
Paaldansworkshop is voor iedereen, heel ongedwongen geven we de workshop. U zult versteld raken wat u allemaal kan in een paal! De les krijgt u van een ervaren paaldanseres, die u op een spontane manier de fijne kneepjes bij brengt. Sportkleding of een hemdje met soepele broek is fijn om de workshops te volgen. We bouwen het allemaal rustig op, en alles wordt u goed uitgelegd en voor gedaan. Niets moet, het is uw feest!

Ook is het mogelijk om een 3-gangen menu erbij te reserveren, alles is op 1 locatie. Voor in de zomer hebben we zelf ook een locatie met lounge terras! In een jungle sfeer met echte bananenbomen ect.

Wij zijn landelijk actief, dus is het geen probleem om naar uw locatie te komen, dit kan ook gewoon bij u thuis in de huiskamer. We verplaatsen een paar meubels en nemen eigen geluid en muziek mee.

Wilt u meer weten, vraag onze brochure aan.
www.stripteaseles.nl

 


Magic Dance

 

Home - Vrijgezellenfeest