Feest-Uitje.nl

Workshop
Utrecht

Percussie workshop Cupcakes versieren Klompen pimpen Cocktails shaken

Home - Workshop

Feel Good Visagieschool Workshops Utrecht


Lijkt het je leuk jezelf samen met je vriendinnen professioneel te leren opmaken?

Feel Good Visagie staat onder leiding van eigenaresse Monique van Wijnbergen. Zij heeft een mode en styling achtergrond en is al 12 jaar lang werkzaam als professioneel visagiste.
In september 2009 is zij nog 2e van Nederland geworden tijdens de Make-Up Award kampioenschappen. In 2010 behoorde zij wederom tot de top 3 van Nederland.

Feel Good Visagie verzorgt niet alleen workshops en trainingen voor groepen particulieren en bedrijven, maar is ook een bij het Anbos aangesloten Visagieschool , waar de Vakopleiding Visagie en verschillende cursussen worden aangeboden.

Tijdens de workshops wordt er gewerkt met het make-up merk Royal Effem uit het Italiaanse Parma. Een luxe merk dat garant staat voor een diepe, beschermende anti-aging werking, dankzij het gebruik van natuurlijke bestanddelen. De producten bevatten geen paraffine en lanoline.

De workshop
De make-up workshop van Feel Good is een diepgaande stap voor stap make-up van ongeveer 2 uur voor de prijs van
€ 30,- p.p. incl. alle gebruikte make-up materialen voor groepen vanaf 6 personen. Daarnaast bieden wij tegen meerprijs ook workshops voor 1 tot 6 personen.
Je wordt ontvangen met koffie of thee met wat lekkers erbij. Optioneel kunnen we nog zorgen voor een glas bubbels halverwege de workshop. In een relaxte sfeer gaan we alles behandelen, van geschikte en minder geschikte kleuren, dag-, avond- en glamour looks van dit seizoen en de professionele aanbrengtechnieken. Het idee is dat je vol vertrouwen weggaat met een look die echt voor je werkt en dat je deze look opnieuw makkelijk zelf thuis kunt creren. Het is dus niet alleen een heel gezellig, maar ook leerzaam uitstapje.
Elke deelneemster krijgt een eigen make-up pas.
Fotografie na afloop is optioneel bij te boeken voor slechts € 7,50 p.p. Een ieder krijgt dan een portretfoto en er wordt een mooie groepsfoto gemaakt.

Plaats
De workshops worden gegeven in onze nieuwe Visagieschool te Utrecht, waar plaats is voor groepen tot 32 personen. De locatie is vlakbij de afrit van de A2.
Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Bij een workshop voor grote groepen zorgen wij kosteloos voor een extra visagiste. Natuurlijk kunnen wij tegen meerkosten ook naar een door jou gekozen locatie komen.
Feel Good organiseert ook workshops voor bedrijven of bedrijfstrainingen uiterlijke verzorging en als onderdeel van een gezellige familiedag.
De workshop Visagie bieden wij aan op alle doordeweekse dagen en op zaterdag. De zaterdag is erg populair en wordt snel geboekt, wacht dus niet te lang.
Het is ook mogelijk een workshop in de vorm van een cadeaubon te geven met of zonder cadeaupakket.

Dus wil je een geweldige make-up workshop op jouw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiefeest, vriendinnenuitje of moeder-dochter dag? Bel of mail ons dan gerust!


Feel Good Visagie Utrecht
Tel. 0346-580265 / 06-23875708
www.feelgood-lookgreat.nl
feel-good@planet.nl
 


 

 

Jolieke Sorber - zang & zangcoaching - Utrecht


Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur of eens op een andere manier betekenis geven aan de band met collega’s, vrienden of familie? Jolieke Sorber geeft zangworkshops op maat aan particulieren en bedrijven. De workshops zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, teambuildingsdagen en noem maar op.

Meerstemmig zingen, stemvormingsoefeningen, improvisaties... niets moet en bijna alles kan.
De inhoud van de workshop wordt vooraf in overleg bepaald. Indien gewenst, legt Jolieke op luchtige wijze linken tussen bijvoorbeeld samen zingen en samen werken. Vragen? Neem gerust contact op!

Jolieke Sorber - zang & zangcoaching
gsm 06 - 48 188 227
e-mail
www.joliekesorber.nl
 

 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Workshop