Feest-Uitje.nl

Vrijgezellenfeest
Utrecht

Vrijgezellenavond Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Vrijgezellenfeesten

Home - Vrijgezellenfeest

DressCoach - Maarssen en op locatie


Een stijlvol uitje / vrijgezellenfeestje

De DressCoach zorgt ervoor dat al jouw “modeproblemen” definitief tot het verleden behoren.
Door o.a. styling workshops leert de DressCoach jou hoe jij jezelf het best kunt kleden.

De stylingworkshop is dé manier om inzicht te krijgen in je persoonlijke stijl. Aan de hand van een moodboard (= een collage), die je zelf maakt, kijken we wat jouw (gewenste) stijl is.
Vervolgens behandelen we elk type met passende tips per lichaamsbouw. Met de topper en flopper ronde zetten we de aanstaande ‘bruid’ extra in het zonnetje op een leuke manier. Het resultaat van de Dress Workshop is dat je een intensiever en completer beeld krijgt van je persoonlijke stijl, maar ook van welke kleding je lichaam het beste doet uitkomen.
Als je eenmaal weet waar je op moet letten, wordt kleren kopen geen frustrerende bezigheid, maar een succes. De workshop kan aangevuld worden met een lunch, high tea of diner. Ook kun je de styling workshop aanvullen met een visagie workshop.

Uiteraard kan de workshop worden aangepast aan persoonlijke wensen.

De Dress Workshops worden in principe gegeven in “De Glazen Ruimte” te Maarssen, maar kan ook op een locatie naar keuze plaatsvinden, zoals bij jou thuis.

Graag ontmoet de DressCoach je binnenkort om samen jullie stijl(en) te bepalen en het allermooiste in jullie naar boven te halen.

www.dresscoach.nl
info@dresscoach.nl
 


 

 

Expres-Zo! - Utrecht


Expres-Zo verzorgt creatieve feestjes en workshops vanaf 6 personen in haar kleurrijke atelier.
Dit is op loopafstand van het centrum van Utrecht. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

De workshops duren 2,5 tot 4 uur en worden natuurlijk op een gezellige maar ook creatieve manier ingevuld. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak open tussen 10.00 en 22.00 uur.

Jullie maken een leuk en uniek geschenk voor de bruid. Daarnaast is het ook mogelijk een individuele herinnering aan de dag te maken. Tijdens de workshop wordt de gebruikte techniek stap voor stap uitgelegd. De workshops kunnen ook goed gevolgd worden door mensen zonder creatieve ervaring.
In het atelier zijn tal van boeken en voorbeelden een inspiratie. Daarnaast geven wij natuurlijk ook handige tips en tricks.

Koffie, thee en taart zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk in overleg hapjes en drankjes mee te nemen. Wij verzorgen dan het uiteraard kleurrijk beschilderde servies.

De creatieve onderwerpen waar jullie uit kunnen kiezen zijn: servies beschilderen (glas of aardewerk), mozaïeken of super trendy sieraden maken.
Hebben jullie zelf al een idee? Overleg dit dan even.

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.expres-zo.nl of bellen naar 030 - 214 49 82 of 06 - 10 30 27 22.
 


 

 

VaVaVoom! Music Company - Utrecht / Amsterdam


Met je collega’s een eigen, unieke cd opnemen in een professionele studio!

Het 3 uur durende programma begint met een korte rondleiding en een ludieke zanginstructie.
Deze verhelpt alle microfoonvrees en zorgt voor de vrolijke noot. Vervolgens nemen jij en je collega’s zélf plaats achter de microfoons en beleeft iedereen apart z’n ‘15 minutes of fame’!

De opnames gebeuren in meerdere shifts, dus er is ruimschoots tijd om gezellig te borrelen aan onze lounge bar. Hier is de studio live te volgen op een groot plasmascherm. Je kunt je collega’s dus zien én horen terwijl ze hun zangkunsten ten gehore brengen!

Na afloop ontvangt iedereen een CD met full-colour hoes met een foto-impressie van die dag.

Kortom: een ontzettend leuk en teambuildend uitje, met ook nog eens een uniek aandenken!
Zeg nu zelf, wie wilde er vroeger géén popster worden...

Ga naar onze site voor informatie en foto’s of bel/mail voor een offerte op maat!

www.vavavoom.nl
info@vavavoom.nl
030 - 234 00 41
 VAVAVOOM!-Music-Company

 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea
’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vréselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl
 


Dinerspel.nl

 

 

Sierart Exclusive - IJsselstein en op locatie


Gezellig met bijvoorbeeld vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest uw eigen creatie vervaardigen. Of u creatief bent of niet, na een korte uitleg en onder begeleiding kan iedereen een leuk sieraad maken! Sierart heeft een ruime ervaring in het verzorgen van workshops sieraden maken voor zowel particulieren als bedrijven.

Er zijn verschillende technieken en materialen zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw smaak en stijl past. Elegant, chique, modern, klassiek uitbundig of ingetogen.
De ruime sortering materialen bestaande uit o.a. glaskralen (merendeels uit Tsjechië en India), nikkelvrije metalen kralen en hangers, imitatie suède veters, waxkoord of gecoat staaldraad zorgen voor een uniek eindresultaat.

Een workshop duurt ongeveer 2½ tot 3 uur.
De workshops worden gegeven op maandag t/m zaterdag, zowel op een locatie naar wens als in de workshopruimte in IJsselstein (max. 12 personen).

Kijk voor meer informatie op www.sierart.nl of mail info@sierart.nl.
 


 

Home - Vrijgezellenfeest