Feest-Uitje.nl

Bedrijfsuitje
Utrecht

Solex rijden Challenge parcours Karten Zeilen

Home - Bedrijfsuitje

Incentivebureau De Ceremoniemeester - Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle


Vooral in deze tijd draait veel om het motiveren en behouden van de werknemers. Iets doen voor uw personeel, relaties, prospects, dealers, vertegenwoordigers, eigenlijk voor iedereen die te maken heeft met het voortbestaan van uw onderneming, is een belangrijk onderdeel geworden van de totale marketingstrategie.

Enkele voorbeelden:
Koninklijk Event met o.a. racen in Donkervoort Supercars, slippen en slalommen in vette BMW’s, een spectaculaire vlucht in een catalina watervliegtuig (incl. waterlanding en -doorstart) en afsluitend een diner in paleis Soestdijk...
Een thema tocht door Utrecht, kom d.m.v. SMS systemen op de mooiste verborgen plekjes.
Slecht weer? Dan leiden de opdrachten per SMS u vanzelf naar musea en andere indoor-locaties.

De Ceremoniemeester komt graag vrijblijvend naar u toe met een laptop vol foto’s en een hoofd vol ideen. Graag verbazen wij u met onze parate kennis die zeker zal aansluiten op uw wensen en ideen.

www.ceremoniemeester.com/bedrijfsuitjes/bedrijfsuitjes.html


De-Ceremoniemeester-logo

Hoofdkantoor
Evenementenbureau De Ceremoniemeester
W. Arntszlaan 115A
3734 EE Den Dolder (Utr.)
Tel. : 030 - 691 9999


De-Ceremoniemeester-incentivebureau


De-Ceremoniemeester-party

 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een bedrijfsuitje op een originele manier invullen, pfff... Ga dr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit bedrijfsuitje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Miss Murder Moorddiner
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Carabische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van n van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door n van de deelnemers gespeeld worden.

Big Trouble Schandaaldiner
Voor een echt schandalig bedrijfsuitje gaat de opvolger van het Big Secret Soapdiner nog verder! Weet u wat er allemaal gebeurt achter de gordijnen van uw buren? Nee?
Dat konden best wel eens duistere zaken zijn! Keurige hardwerkende mensen houden er soms verbazingwekkend bizarre liefhebberijen op na. En laten we eerlijk zijn, da’s boeiend!

Informatie
Dinerspel.nl heeft toplocaties in heel Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl of bel: 030 - 677 14 44.

 


 

 

Wijnkoperij De Steenen Camer  - wijn & spijsproeverijen op elke door jou gewenste lokatie


Wilt u priv of zakelijk een leerzame, informele Wijnproeverij of Wijn & Spijs middag/avond organiseren, dan regelen wij dit graag voor u. Voor groepen vanaf 10 personen (tot 500 personen), op elke gewenste lokatie (bij u thuis, uw bedrijf..) kunt u o.a. kiezen uit:

Wijnproeverij (middag/avond)

Naar keuze een "doorlopende" of "begeleide" wijnproeverij, met standaard de volgende opzet:

Welkomstdrankje: een glaasje Cava Brut of Prosecco
wijnproeverij van 7 wijnen (thema mag u zelf kiezen of aan de vinoloog overlaten) *
introductie door vinoloog (wijnproeven, de te proeven wijnen)
keuze uit uit een begeleide (elke wijn gezamenlijk proeven) of doorlopende proeverij (ieder proeft de wijnen in eigen tempo)
glazen, spuugbakken etc nemen wij mee
een kleine versnapering (kaas, hapje, brood)

* als thema kunt u denken aan: diversiteit (wijnen/stijlen uit diverse landen), biologische wijnen, een specifiek land of gebied,
   champagne-proeverij (toeslag), ros-proeverij etc.


Wijn & Spijs middag/avond

U kunt ook kiezen voor een wijnproeverij, gecombineerd met bijpassende hapjes. Zo leert u op een eenvoudige manier hoe u zelf leuke, spannende combinaties kunt maken tussen wijn & gerecht. Na een korte introductie (theorie) gaat u zelf ervaren wat wel en niet past! Ervaar, proef, ontdek! Er worden 8 verschillende wijnen geproefd in combinatie met kleine hapjes.

Een Wijnproeverij of Wijn & Spijs avond kan ook plaatsvinden bij een restaurant of kookschool (op lokatie), in combinatie met een diner. In dat geval zal de prijs afhankelijk zijn van de keuze van de lokatie en het menu. Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden en gelden er speciale tarieven bij grotere groepen.

Informeer naar de voorwaarden of bel met Yvonne Hester: (035) 523 96 70 of 0615078490.

info@desteenencamer.com
www.desteenencamer.com
 


 

 

VaVaVoom! Music Company - Utrecht / Amsterdam


Met je collega’s een eigen, unieke cd opnemen in een professionele studio!

Het 3 uur durende programma begint met een korte rondleiding en een ludieke zanginstructie.
Deze verhelpt alle microfoonvrees en zorgt voor de vrolijke noot. Vervolgens nemen jij en je collega’s zlf plaats achter de microfoons en beleeft iedereen apart z’n ‘15 minutes of fame’!

De opnames gebeuren in meerdere shifts, dus er is ruimschoots tijd om gezellig te borrelen aan onze lounge bar. Hier is de studio live te volgen op een groot plasmascherm. Je kunt je collega’s dus zien n horen terwijl ze hun zangkunsten ten gehore brengen!

Na afloop ontvangt iedereen een CD met full-colour hoes met een foto-impressie van die dag.

Kortom: een ontzettend leuk en teambuildend uitje, met ook nog eens een uniek aandenken!
Zeg nu zelf, wie wilde er vroeger gn popster worden...

Ga naar onze site voor informatie en foto’s of bel/mail voor een offerte op maat!

www.vavavoom.nl
info@vavavoom.nl
030 - 234 00 41
 VAVAVOOM!-Music-Company

 

 

Voice Joy - op locatie


Workshop Circle Singing / Jazz improvisatie zang

Het doel van de workshop Circle Singing is d.m.v. stemmen muziek te maken.
Het geeft een geweldig gevoel als je uit het niets met elkaar mooie akkoorden kan maken. Deze workshop zal je verbazen over de mogelijkheden van je stem en hoe je hiermee kan improviseren. Het is werkelijk veel makkelijker dan je denkt.
Lekker zingen en gek doen zonder bladmuziek. Alle ideen zitten immers al in je hoofd.

Circle Singing is in het kort: met elkaar improviseren en d.m.v. herhaling van ritme en melodie komen tot muziek. Het is een vrolijke workshop waarin we goed naar elkaar zullen luisteren. Voeg daar een tikkeltje drama aan toe en je hebt een zeer gezellige middag/avond waarin je elkaar op een andere manier zal leren kennen.

De workshop kan op iedere locatie gegeven worden. Aan huis, maar ook in een gezellig restaurant waar je dan een ruimte huurt. Een dergelijke ruimte kost ongeveer 80 euro en is meestal gratis als je daar de lunch of diner gebruikt.

www.voicejoy.nl

 


 

 

Het Grachten Atelier - Utrecht


Kleurrijke Teambuilding aan de Oudegracht te Utrecht!

Het GrachtenAtelier verzorgt actieve, creatieve en culinaire workshops & totaalprogramma’s voor bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, bruiloften en familie-uitjes.

Lokatie:
In een prachtige Middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht, midden in het centrum van Utrecht. In een intieme persoonlijke setting organiseren wij deze activiteieten.
Geschikt voor groepen tot circa 80 personen, grotere groepen op locatie.

Workshops/arrangementen:

Kookworkshops:
o.a.
Italiaanse anti pasti
Hollandse tapas
Franse keuken
Tapas maken
Amuse maken
Bonbons maken
Cocktails shaken of cocktail diner.

Creatieve workshops: o.a.
Schilderen: Action Painting, Andy Warhol portretschilderen, Aboriginal Painitng, naaktschilderen, vrij schilderen
Fashion: Fotoshoot Utrecht's Next Topmodel, sieraden maken, slippers, tassen en riemen pimpen
Interieur: Theemutsen pimpen, fotostylingbord maken

Private Diners en vergaderen:
Geen zin om zelf te koken, het is ook mogelijk om lekker te gaan tafelen na bv de vergadering, training of workshop.

Trainingen:
Het GrachtenAtelier heeft een nauw samenwerkingsverband met een gerenomeerd trainings- en adviesbureau voor het geven van trainingen.
De trainingen en coachingstrajecten worden in ons aanbod als basisuitgangspunt gehanteerd. Wij werken relatiegericht zodat u als opdrachtgever altijd de training ontvangt die naadloos aansluit op uw organisatiewensen.

De desbetreffende trainer zal voorafgaand contact met u opnemen om de training, kernwaardes en eventuele knelpunten te bespreken om de training volledig te laten aansluiten op uw team.

Al onze trainingen zijn aan te vullen met een workshop, lunch, borrelplank, high tea, boottocht of in een arrangement op maat gemaakt.

Daarnaast heeft het GrachtenAtelier diverse ludieke, actieve en creatieve arrangementen opgesteld, zie onze website voor meer informatie.


www.grachtenatelier.nl
 


 

 

Mipapo (Her)beleef de Militaire Dienstplicht te Doorn!


Bedrijfsuitje voor iedereen!

Het bedrijfsuitje (her)beleef de militaire dienstplicht is een groepsuitje waar iedereen – ongeacht fysieke gesteldheid of conditie - gelijkwaardig aan kan deelnemen. De nadruk bij al onze outdoor activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken.

Hindernisbaan? Opdrukken?

Kruipen en ploeteren?

Welnee! Niet bij Mipapo!

Veel activiteiten

Mipapo biedt een scala aan verschillende activiteiten die zijn verdeeld over diverse dag-,
middag- en avondprogramma’s.
De thema’s van de programma’s zijn ontspanning, teamwork / teambuilding en competitie.
Zo is er voor ieder wat wils. Het plezier voor alle deelnemers staat in alle gevallen voorop.

Eigen locatie in Doorn

Mipapo heeft een eigen permanent bivak op Landgoed Beukenrode te Doorn vlakbij Utrecht.
Het is een zeer sfeervolle locatie in het bos met prima faciliteiten voor 10 tot 200 personen...


Kijk voor meer informatie op: www.mipapo.nl of bel ons: 0318-505544
 


Mipapo

 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Bedrijfsuitje