Feest-Uitje.nl

Kookworkshop
Overijssel

Kookclinic Kookstudio Kookworkshop Kooklocatie

Home - Kookworkshop

Maison la bonne vieDelden


Leergierig, nieuwsgierig of gewoon voor de gezelligheid. In onze goed uitgeruste kookstudio zal Martin Damhuis u kennis laten maken met een diversiteit aan smaken en gerechten. Martin heeft meer dan 20 jaar horeca ervaring bij diverse gerenommeerde bedrijven.

Het is mogelijk om met minimaal 8 en maximaal 20 personen te koken.
Wanneer u zelf een aantal personen meeneemt, kunnen we een eigen avond inplannen en samen een thema uitzoeken, zoals Italiaans, Thais, Tapas, Sushi enz.
Bij het gekozen thema zoeken wij passende gerechten, die op de desbetreffende avond bereid zullen worden.
Na het samen bereiden van de diverse gerechten is natuurlijk het genieten des te groter aan de sfeervolle gedekte tafel, waar een goed glas wijn niet mag ontbreken.

De kookstudio is te reserveren van dinsdag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur.

Voor meer informatie:
www.maisonlabonnevie.nl
 


 

 

Tapas Margarita - Zwolle


De kookstudio waar iedereen terecht kan. Of je nu een “kookgek” bent of gewoon enthousiast en wel of geen kookervaring hebt.

Tapas Margarita organiseert voor hobbykok en alle andere liefhebbers van goed en lekker eten een tapasworkshop. Deze wordt gehouden op een sfeervolle locatie, in een woonark aan de Turfmarkt te Zwolle.
De opzet is om de groepen zo klein mogelijk te houden (minimaal 6 - maximaal 8 personen), zodat er alle tijd is om iedereen persoonlijke begeleiding te geven.
De tapasworkshop vindt plaats in de avonduren tussen 18.15 en 23.00 uur.

Daarnaast is het mogelijk om met een eigen groep (minimaal 6 - maximaal 8 personen) te komen koken, dan is het mogelijk zelf een datum te kiezen en een voorkeur voor een ochtend, middag of een avond aan te geven.
Voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiediner, een workshop in het kader van teambuilding of zomaar met een paar kookfanaten. Alles is mogelijk!
Tapas Margarita is hiervoor uitstekend geschikt. Het is een leuk en origineel alternatief!!!

www.tapasmargarita.nl
 


 

Home - Kookworkshop