Feest-Uitje.nl

Weddingplanner
Noord-Holland

Trouwen Trouwkoets Trouwlocatie Trouwauto

Home - Weddingplanner

Perli Weddingplanning - Amsterdam


Tijdens een (kosteloos en vrijblijvend) kennismakingsgesprek worden al jullie wensen in kaart gebracht.
Wil je een speciaal thema? Heb je een bijzondere locatie op het oog? Alles is bespreekbaar. Daarnaast maak je tijdens dit gesprek uitgebreid kennis met de persoonlijke weddingplanner die de gehele organisatie gaat verzorgen. Op basis van jullie wensen gaan wij aan de slag. Altijd met een neusje voor iets bijzonders en altijd uitgaande van de smaak en voorkeuren van het bruidspaar.

De gehele organisatie uitbesteden of alleen de ‘lastige’ onderdelen? Perli kan jullie ook helpen als de bruiloft al (gedeeltelijk) is georganiseerd. Door de laatste zaken op elkaar af te stemmen of door bijzondere accenten aan te brengen. In overleg met het bruidspaar is het mogelijk om op dé dag als ‘ceremoniemeester’ op te treden om alles, voor of achter de schermen, in goede banen te leiden zodat jullie ontspannen kunnen genieten.

Wij gaan zeker niet over één nacht ijs en bieden altijd diverse alternatieven. Tijdens het organisatietraject overleggen wij regelmatig met alle betrokkenen. Perli heeft één doel: de bruiloft precies zo te laten verlopen als jullie je hadden voorgesteld: feestelijk, perfect verzorgd en nét even anders dan anders.

www.perli.nl
 


 

 

Trouwgemak weddingplanning - Zaandijk


Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Trouwgemak is gespecialiseerd in weddingplanning.
Je kunt bij ons terecht voor eigenlijk alles: van de totale organisatie van jullie huwelijksdag tot twee uur advies om de dag een goed door te spreken.

Het uitgangspunt bij ons is en blijft dat wij kijken naar jullie wensen en aan de hand daarvan onze offerte opstellen. Een eerste gesprek is vrijblijvend, dus aarzel niet  om contact met ons op te nemen!

Pakket A: Volledig Verzorgde Huwelijksdag
Pakket B: Gedeelte Huwelijksdag
Pakket C: Coördinatie Huwelijksdag
Pakket D: Advies over jullie huwelijksdag

Daarnaast organiseert Trouwgemak ook jubilea of andere feesten/partijen. Bent u 25 jaar getrouwd of heeft u gewoon zin in een feest maar wilt u dit niet zelf organiseren?

Of misschien wilt u uw trouwgelofte opnieuw afleggen? Geen probleem, alles is mogelijk!

www.trouwgemak.nl
 


 

Home - Weddingplanner