Feest-Uitje.nl

Bedrijfsuitje
Noord-Holland

Solex rijden Challenge parcours Karten Zeilen

Home - Bedrijfsuitje

EventGames - Amsterdam


EventGames: Moorden oplossen, achtervolgingen of de kluis kraken?
Een moord oplossen, een schat zoeken of de kraak van de eeuw bedenken? Je collega’s achtervolgen en tegelijkertijd de mooiste plekjes van de binnenstad ontdekken.
EventGames verzorgt verschillende spannende en uitdagende interactieve games in natuurgebieden en steden in Noord-Holland.

Tijdens de games ga je in kleine teams de strijd met elkaar aan. De wapens: GSM en GPS. Je kunt kiezen voor één van de bestaande spelen, maar we kunnen ook een custom spel maken waarbij de opdrachten speciaal voor de groep zijn gemaakt. De games zijn interactief. Je weet tijdens het spel wat je tegenstanders of medespelers doen. Hierdoor wordt het spel extra spannend en kan jij de afloop bepalen!

The Target
Een ontsnapte bende uit de gevangenis maakt de stad onveilig. Inbraken en overvallen vinden elk uur plaats. Een aantal politieteams zijn op deze zaak gezet om het mysterie op te lossen. Tot nu toe zonder succes. Durf jij het aan de bende op te sporen? Je laat je toch niet afschrikken door zenders, bommen, infrarood camera’s en vluchtauto’s?

Codecrackers
De maffia is actief in de stad. Geruchten doen de ronde dat er € 100.000,- in een kluis zit. De maffia gaat niet al te zorgvuldig met hun werk om want ze laten diverse sporen achter. Misschien dat jij er met deze aanwijzingen achter kan komen waar de kluis staat. Dan rest er nog een probleem... de code kraken!

Contact
Kijk voor onze andere games op www.eventgames.nl of mail ons!

 


 

 

Windshift - Sportief bedrijfsuitje op het strand - Velsen-Noord (Wijk aan Zee)


Sportieve en spectaculaire activiteiten zijn onze specialiteit. Je kunt bij ons terecht voor een onvergetelijk programma op het strand. Activiteiten zijn los te boeken of in combinatie zodat iedereen meerdere sporten kan uitproberen.

Strandzeilen of blokarten
Een blokart is een driewieler met een zeil erop. Je zeilt alleen niet op het water maar over het strand. Blokarten is spectaculair en erg makkelijk te leren. Iedereen heeft het in 10 minuten door.

Powerkiten of vliegeren
Bij het vliegeren gebruiken we krachtvliegers. Het begint rustig maar al snel staan de eerste sleepsporen in het zand.

Flyboarden
Na het vliegeren gaan we een stap verder. Je leert hoe je met behulp van de vlieger kan rijden op een oversized skateboard.

Strandspelen
Naast de programma’s die met de wind te maken hebben, doen we meer.
Bijvoorbeeld beach volleybal, ultimate frisbee, frisbee golf en beach golf.

Horeca
Om het programma af te maken, kunnen we een lunch, borrel of bbq reserveren bij een horeca gelegenheid in de buurt.

Bezoek onze website voor een bedrijfsuitje op het strand of vraag direct informatie aan per email.
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Bedrijfsuitje