Feest-Uitje.nl

Workshop
Limburg

Percussie workshop Cupcakes versieren Klompen pimpen Cocktails shaken

Home - Workshop

Atelier de Muze - St. Oedenrode (NB) & op locatie


Maskers maken van elkaars gezicht en die beschilderen, percussie met CD, zelf glaskralen branden, mozaïek, schilderen, action/estafette painting.....

Al meer dan 15 jaar verzorgt Atelier De Muze workshops die je grenzen verleggen. Een optimale balans tussen een spannende uitdaging en het directe plezier van intensief samenwerken met een resultaat waar je van staat te kijken, daar gaan wij samen met U voor!

Familiefeest, vrijgezellenfeest, met vrienden of collega’s iets te vieren, teambuilding: geef je eraan over en geniet. Veel ervaring in het geven van workshops én in de uitvoerende beroepspraktijk zijn garanties voor een persoonlijke begeleiding die het beste in je boven brengt met een resultaat waar iedereen trots op is.

In ons eigen, gezellige atelier kun je kiezen voor workshops die drieënhalf uur duren en geheel verzorgd zijn met koffie/thee/lekkers, met wijn/fris en lekkere versgemaakte borrelhapjes of voor workshops die twee uur duren met koffie/thee en fris.

Met alle plezier komen wij ook naar een door U uitgekozen locatie.

Voor prijzen zie de infopagina op www.atelierdemuze.nl.
 


 

 

Gerard Brohm - Olland (NB) & op locatie


Percussieworkshop met alles erop en eraan

Slagwerk is razend populair! Geen wonder, ritme geeft energie en daar krijg je meteen goeie zin van. Om daar samen - letterlijk - mee aan de slag te gaan is een directe uitdaging waar je veel voor terug krijgt.

In een sessie van vijf kwartier tot anderhalf uur of in twee sessies van ieder een klein uur met een korte pauze ertussen ga je na een korte inleiding meteen energiek samen aan de gang. Al snel staat het eerste ritme, daarna wordt verder gebouwd.
Het resultaat is een heel programma waarin van alles aan de orde komt: breaks, ritmes, solo’s, zang, dynamiek en interactie.

Als aan het eind van de workshop het hele programma door iedereen gespeeld wordt dan nemen wij dat digitaal op. De week erna krijg je je eigen CD thuisgestuurd met een coverfoto vol enthousiaste gezichten.

Wij gebruiken origineel Braziliaans slagwerk, van hele grote bastrommels tot kleine handtrommeltjes, ieder een eigen instrument.

Voor grote en kleine groepen. Tot 30 deelnemers op eigen locatie, geheel verzorgd met hapjes en drankjes. Voor groepen vanaf 20 deelnemers komen wij graag naar een door U uitgekozen locatie toe.

www.gerardbrohm.nl
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Workshop