Feest-Uitje.nl

Kookworkshop
Limburg

Kookclinic Kookstudio Kookworkshop Kooklocatie

Home - Kookworkshop

Kookstudio De Garde - Helden


Kookstudio De Garde is dé plek waar u onder deskundige leiding van uw gastheer Marc Jacobs van koken een feest maakt!
Onze kookstudio leent zich voor de meest uiteenlopende gelegenheden: een informele managementmeeting, verrassend bedrijfsuitje, afsluiting van uw zakelijke bijeenkomst of een smaakvol uitje met vrienden of familie. Ook hebben we open inschrijvingen waarbij u alleen of met een introducée kunt komen.

Het team van De Garde neemt u mee op een culinaire ontdekkingstocht en hierbij heeft u de garde in eigen hand!

Onder professionele begeleiding bereidt u in ongedwongen sfeer samen met familie, vrienden, collega’s, zakenrelaties een veelzijdig menu. Hierbij hanteren wij het motto 'eenvoudig, maar toch anders'.
Wij maken u bekend met niet-alledaagse gerechten, uit makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Zo kunt u ook thuis het geleerde toepassen en verrassen met u kookkunsten!

We worden geinspireerd door de Italiaanse en Franse keuken, maar uitstapjes naar andere verrassende keukens mijden we zeker niet. Uiteraard krijgt u bij iedere workshop de receptuur mee naar huis, zodat u thuis nog eens aan de slag kunt gaan.
En wij verzorgen de afwas.

Een kookworkshop begint met een gastvrije ontvangst en de uitleg van de receptuur en keuken. Daarna gaat u in groepjes aan de slag in onze professionele keuken. U moet tellen op een twee uur voordat u met uw gezelschap heerlijk kunt gaan dineren.
In het totaal is een kookworkshop bij De Garde een middag- of avondvullend programma. We werken niet met vaste begin- en eindtijden, persoonlijkheid staat bij ons voorop.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor verdere informatie en/of beschikbare datums. Koken bij de Garde is zowel ’s middags als ’s avonds mogelijk met groepen vanaf 12 personen. Geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Naast de kookstudio en traiteur kunt u bij ons ook terecht voor golf-arrangementen. U kunt uw uitje compleet maken om bijvoorbeeld voor het koken eerst te gaan golfen.

www.kookstudiodegarde.nl
 


 

Home - Kookworkshop