Feest-Uitje.nl

Bedrijfsuitje
Limburg

Solex rijden Challenge parcours Karten Zeilen

Home - Bedrijfsuitje

PERCAMENT Percussion Events - locaties door de gehele Benelux


Als opwarmer, energizer, of ludieke afsluiter van congressen, bedrijfsuitjes of seminars: alle deelnemers worden voorzien van een professioneel percussie- instrument.

In relatief korte tijd wordt op zeer enthousiasmerende wijze aan een nummer gewerkt, waarbij choreografie en zang niet hoeft te ontbreken! Naast de traditionele Afrikaanse  en Braziliaanse instrumenten ook hele verrassende moderne of juist oeroude (jungle)  instrumenten.

Van 10 tot 600 personen.

www.percament.com
 

 

 

Nonpaletti; schilderen zonder kwasten & penselen - Nederweert


Nonpaletti; geeft een unieke invulling aan uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildings sessie of een andere feestelijk gelegenheid. Tevens een onvergetelijke ervaring en kunst voor u aan die saaie muur!!

In ons speciaal ingericht atelier creëert u met gespat, gedruppelen gegooi een geweldig schilderij! Het komt er op neer dat u gaat knoeien met verf, zonder dat daarbij de kwast het doek raakt!
Naast een hoop lol en plezier, creëert u een uniek stukje kunst waaraan alleen of samen als groep aan gewerkt kan worden. Deze manier van schilderen kan iedereen!

Deskundige begeleiding is gedurende de gehele sessie aanwezig om u met raad en daad bij te staan.

Nonpaletti heeft diverse arrangementen samengesteld waaruit u een keuze kunt maken.

Kijk voor meer informatie op www.nonpaletti.nl.

 

 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een bedrijfsuitje op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit bedrijfsuitje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Miss Murder Moorddiner
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Big Trouble Schandaaldiner
Voor een echt schandalig bedrijfsuitje gaat de opvolger van het Big Secret Soapdiner nog verder! Weet u wat er allemaal gebeurt achter de gordijnen van uw buren? Nee?
Dat konden best wel eens duistere zaken zijn! Keurige hardwerkende mensen houden er soms verbazingwekkend bizarre liefhebberijen op na. En laten we eerlijk zijn, da’s boeiend!

Informatie
Dinerspel.nl heeft toplocaties in heel Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl of bel: 030 - 677 14 44.

 


 

 

Organisatieservice Passepartout - Bemelen


Jeepsafari

Welkom met koffie/thee & Limburgse vlaai
Instructie en uitleg
Jeepsafari (zelf rijden)
Duur: 2,5 tot 3 uur
Min. 10 personen en max. 40 personen
Locatie: Bemelen vlakbij Maastricht
Alle dagen in de week, hele jaar door
Sahara of Heuvelland?

Sahara? Maar kunt u mij ook de weg naar Bemelen vertellen meneer?!

Want een jeepsafari is niet alleen zandhappen in de Sahara. U maakt een mooie tocht langs vakwerkhuizen en een mergelhoeve in Limburg. Tijdens de rit met onze Suzuki Samurai wordt uw kennis op de proef gesteld en is teamgeest van groot belang.
U verkent niet alleen de traditionele Limburgse bouwwerken, maar rijdt door de diepste Limburgse “mergeljungle”, via onverharde en holle wegen en het Plateau van Margraten weer terug naar het eindpunt in Bemelen. Belangrijk is: “Wie brengt zijn teamgenoten weer veilig en op tijd terug?”

U snapt het al. Via kompas, vragen en opdrachten kruist u door het heuvelland en wordt tijdens de rit al gauw duidelijk wie een betere “driver” en wie de betere “controller” is. Weer aangekomen bij het beginpunt kunt u genieten van een welverdiend drankje in café ’t Plateau als de jury zich beraadt over de antwoorden. Wie is winnaar van deze avontuurlijke jeepsafari?

www.org-passepartout.nl
 


 

 

Wijngoed Hoeve Nekum - Maastricht


Een excursie bij Hoeve Nekum is beslist de moeite waard.

U wordt ontvangen op de prachtige monumentale Limburgse hoeve alwaar de rondleiding begint.
U wordt rondgeleid over de wijngaarden van Hoeve Nekum.
In de wijngaarden zijn vier verschillende druivensoorten aangeplant. Vanuit de wijngaarden wordt u begeleidt naar de wijnkelder. Het boeiende proces van wijn maken vindt plaats in de modern ingerichte wijnkelder van Hoeve Nekum. Vanuit de wijnkelder wordt de rondleiding vervolgd in het proeflokaal.
In het proeflokaal volgt een proeverij waarbij drie verschillende wijnen worden gepresenteerd, begeleid door Limburgs roggebrood met ham of kaas.

De rondleidingen, die circa anderhalf tot twee uur duren, worden het hele jaar door gegeven voor groepen vanaf 15 personen. Reserveren is noodzakelijk.

www.hoevenekum.nl
 


 

 

Coupé International - Venlo


Bent u op zoek naar een originele, actieve en leuke invulling voor uw bedrijfsuitje, meetingbreak of training? Dan bent u bij Coupé International op het goede adres!

Wij verzorgen voor u een onvergetelijke schermworkshop, die onder professionele leiding en met de grootste zorg in voorbereiding en uitvoering, worden geleverd.

De basis van het schermen wordt op een luchtige wijze stapsgewijs behandeld. U leert de elementaire aanvals- en verdedigingstechnieken, waarna u ook daadwerkelijk in staat zult zijn te duelleren. De onbekendheid met de activiteit zorgt voor verrassende effecten. En het leukste is; iedereen kan het! Door het opdelen van de totale groep in kleine teams en deze onderling de strijd te laten aangaan, ontstaat veel hilariteit.

Het hoogtepunt en tevens de afsluiting van de workshop is het estafetteschermen.
De deelnemers kunnen door middel van een elektronische puntenregistratie zelf de onderlinge stand bijhouden. Individuele inzet, de aanmoedigingen en actieve coaching van teamgenoten moeten ervoor zorgen dat de overwinning wordt binnengehaald.

Actie, reactie, spelelementen, spanning en ontlading! Onze schermworkshop zal een onvergetelijke indruk achterlaten.

Tijdsduur: Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kan de workshop worden verzorgd in 1 uur,
1,5 uur en 2,5 uur.

Deelnemersaantal: maximaal 100 personen.

www.schermclinics.nl
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Bedrijfsuitje