Feest-Uitje.nl

Workshop
Groningen

Percussie workshop Cupcakes versieren Klompen pimpen Cocktails shaken

Home - Workshop

Buikdansworkshops - Oosters feest voor vrijgezellenfeesten, vriendinnendag, bedrijfsuitje


Magic Dance staat reeds jaren bekend om haar professionele buikdansworkshops en show.

Bij Magic Dance is alleen het beste voor de vrijgezellenfeesten gewenst en geniet van één van onze Egyptische buikdanseressen.
De buikdansworkshops worden in top locaties gegeven die zich bevinden in een écht oosters paleisje met een gigantische oosterse tuin.
Wij nemen u mee in 1001nacht sfeer en u waant zich in de tijd van harems en Farao.
De locatie is geheel rijkelijk oosters ingericht met heerlijke geurige kaarsjes en zachte kussens om heerlijk even in weg te loungen.

Na binnenkomst verwelkomen wij u met een oosterse thee en kunt u genieten van onze buikdansshow. Daarna volgt de buikdansles en om de sfeer nog meer te verhogen, krijgt iedereen een mooie buikdans sjaal om. Tussendoor een waarzegster die iedereen geluk toespreekt (die dat wenst).
En nog veel meer verrassingen...

Ook mogelijk met een heerlijk oosters diner incl. fris/sap. De gerechten komen van alle oosterse/Aziatische landen, dus is er voor iedereen wel iets verrukkelijks bij (o.a. kip, rijst, vega, aardappel en rundgerechten).

Vraag onze uitgebreide brochure aan voor meer informatie.

www.magicdance.nl
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Workshop