Feest-Uitje.nl

Vrijgezellenfeest
Groningen

Vrijgezellenavond Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Vrijgezellenfeesten

Home - Vrijgezellenfeest

Samiera buikdanseres en waarzegster - Groningen & op locatie in Nederland


De buikdansworkshop duurt 1,5 uur en kan plaatsvinden in de Studio van Samiera in Groningen of op een andere lokatie overal in Nederland, bijv. in je huiskamer, café, enz.

Programma:
Terwijl iedereen op een oosters kussentje zit, geeft Samiera een demonstratie van de Oriëntaalse dans. De verkleedmanden gaan open, iedereen kiest een heupsjaaltje en een hoofdsjaaltje, en Samiera kleedt de aanstaande bruid in het wit. Er volgt een korte buikdansles afsluitend met een groepsdans. Pauze met Turkse Mintthee uit oosterse theeglaasjes. Samiera vertelt over de geschiedenis van het buikdansen, leuke wetenswaardigheden. Dan komt het moment waarop iedereen wacht: Samiera leert de bruid dansen met een witte sluier en de bruid voert een buikdansshow op voor haar vriendinnen. Einddemonstratie door Samiera van een bijzondere buikdans.

Extra’s
* Workshop van 2 uur incl. Oosterse hapjes/lekkernijen
* Slang: Samiera danst met de slang, vertelt over de slang en iedereen mag met de slang op de foto
* Workshop buikdansen in combinatie met een waarzeg sessie (tarotkaarten)

Samiera
tel. 050 - 5261465
gsm 06 - 53 18 97 55
samiera@planet.nl
www.samiera.nl
 


 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dààr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Caraïbische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van één van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door één van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea
’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vréselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl
 


Dinerspel.nl

 

 

Magic Dance - Buikdansworkshop - Paaldansworkshop


Buikdansworkshop
Magic Dance staat reeds jaren bekend om haar professionele buikdansworkshops en shows....

U krijgt een buikdansworkshop in 1001 nacht sfeer. Na binnenkomst verwelkomen we u met een oosters drankje en kunt u genieten van onze buikdansshow, daarna volgt de buikdansles. En niet te vergeten voor iedereen buikdans sjaals en oosterse thee, tussendoor een waarzegster die iedereen geluk toespreekt (die dat wenst).

We hebben schitterende locaties met een écht oosters paleis en mystieke tuin, waar u heerlijk in de zomer kunt loungen, op onze zachte kussens en sofa’s. Ook kunt u heerlijke oosterse gerechten bestellen die worden geserveerd in sierlijke schalen op een groot oosters kleed met kaarslicht en kussens.

Vraag onze brochure aan voor alle informatie, plaats....
www.magicdance.nl


Paaldansworkshop
Paaldansworkshop is voor iedereen, heel ongedwongen geven we de workshop. U zult versteld raken wat u allemaal kan in een paal! De les krijgt u van een ervaren paaldanseres, die u op een spontane manier de fijne kneepjes bij brengt. Sportkleding of een hemdje met soepele broek is fijn om de workshops te volgen. We bouwen het allemaal rustig op, en alles wordt u goed uitgelegd en voor gedaan. Niets moet, het is uw feest!

Ook is het mogelijk om een 3-gangen menu erbij te reserveren, alles is op 1 locatie. Voor in de zomer hebben we zelf ook een locatie met lounge terras! In een jungle sfeer met echte bananenbomen ect.

Wij zijn landelijk actief, dus is het geen probleem om naar uw locatie te komen, dit kan ook gewoon bij u thuis in de huiskamer. We verplaatsen een paar meubels en nemen eigen geluid en muziek mee.

Wilt u meer weten, vraag onze brochure aan.
www.stripteaseles.nl

 


 

 

Bonbonatelier Schlaman - Groningen 


Workshop zelf bonbons maken
In deze workshop leert u hoe u zelf bonbons kunt maken. U gaat 2 soorten bonbons maken die door de deelnemers zelf worden vormgegeven. Daarna leert u hoe u onder andere bonbons door de chocolade heen moet halen en hoe u deze dan weer kunt decoreren.
De workshop geeft u een beeld van het verschil tussen de ene en de andere soort bonbon.

Tijdens de workshop kunt u genieten van koffie en thee en mag u uiteraard van de chocolade proeven. En alles wat u zelf heeft gemaakt gaat mee naar huis.

Duur cursus: 2 uur
Locatie: in ons Bonbon Atelier te Groningen
Aantal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 18 personen. Maar natuurlijk kunt u zich ook alleen inschrijven, wij formeren dan een groep zodat de groep minimaal 8 personen groot is.

Bonbonproeverij
Tijdens de bonbonproeverij maakt u kennis met onze producten. Onder het genot van koffie of thee proeft u 8 verschillende soorten bonbons. Over iedere bonbon wordt verteld hoe deze gemaakt is en uit welke ingrediënten deze bestaat.

Duur cursus: 45 minuten
Locatie: atelier Schlaman te Groningen of op locatie. Bij u op locatie kunnen, na overleg, waarschijnlijk meer dan 20 personen deelnemen.
Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 20 personen

Voor zowel de workshops als de bonbonproeverij kunnen we een arrangement aanbieden.
Dit bestaat uit het volgen van de workshop en een rondleiding door de stad Groningen onder professionele begeleiding.

www.schlaman.nl

 


 

 

Euro Kartracing & Bowling Groningen - Groningen


Euro Kartracing & Bowling Groningen, dé plaats voor (race)plezier voor jong en oud.
Wij bieden u sensationeel kart en bowl plezier met de nieuwste materialen in een sfeervolle ambiance. Kom eens binnen voor een drankje, een hapje of een ronde karten. U zult verrast zijn!

Karten
De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen. Kom eens racen bij Euro Kartracing & Bowling Groningen en beleef ‘The heat of indoor speed’. Jong en oud kunnen met hoge snelheid over de brug van ‘Spa Francorchamps’ of door de spectaculaire bochten van ‘Monaco’.
De unieke geluids- en lichteffecten geven u het gevoel van een echte 24-uurs race te rijden.

Groepsarrangementen (vanaf 10 personen)
De mogelijkheden van de arrangementen zijn eindeloos! Combineer bijvoorbeeld één van de kartarrangementen met een Zuid Europees buffet, of sluit een middag bowlen af met een barbecue buffet.

Euro Kartracing & Bowling Groningen is eenvoudig bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als op eigen gelegenheid.
Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor bussen.

Wilt u een volledig beeld van ons bedrijf? Maak een afspraak met één van onze receptionistes voor een rondleiding en u zult verbaasd staan over de unieke inrichting met 3D-decors en de lichtshows.

www.kartbaangroningen.nl
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Vrijgezellenfeest