Feest-Uitje.nl

Workshop
Gelderland

Percussie workshop Cupcakes versieren Klompen pimpen Cocktails shaken

Home - Workshop

Chocolaterie Hulshof - Eibergen


Chocolaterie Hulshof organiseert met regelmaat workshops waarin u informatie ontvangt over chocolade maar bovendien ook zelf aan de slag gaat om iets heerlijks te maken.

Tijdens de workshop, welke gemiddeld 2Ĺ tot 3 uur duurt, maakt u na een korte inleiding over chocolade, in een ontspannen sfeer, kennis met de 3 hoofdzaken van het werken met chocolade: sier/stukswerk, vormbonbons (mouleren) en doorhaalbonbons (enroberen). Om de chocolade de tijd te geven om te stollen, is er een kort pauze moment voor koffie/thee met iets lekkers. Natuurlijk mag u alle artikelen welke u tijdens de workshop maakt ook mee naar huis nemen. Bij een themaworkshop kan er afgeweken worden van dit programma.

Groepen van minimaal 8 deelnemers kunnen in overleg een datum/tijdstip reserveren. Geen eigen groep? Geen probleem. Op diverse data verspreid over het jaar zijn er een aantal workshops gepland waarvoor individueel ingeschreven kan worden. Zodra er minimaal 8 deelnemers zijn aangemeld vindt de workshop op het geplande moment doorgang. Mochten er onverhoopt minder deelnemers zijn aangemeld, dan zal er contact met u worden opgenomen waarbij we proberen een alternatieve datum te vinden.

Tel. 0545 - 471402

www.chocolateriehulshof.nl

 


Chocolaterie Hulshof Eibergen

 

 

The Chocolate Bar - Nijmegen


Een workshop bonbons maken, om je vingers bij af te likken!

Tijdens alle workshops geven wij u inzicht in de historische en technische ontwikkeling van cacao naar chocolade. Dat doen we aan de hand van film en voorbeelden. We laten zien hoe chocolade gemaakt en verwerkt wordt. Het is erg gezellig om samen bonbons te maken. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we u een zo aangenaam mogelijk uitstapje kunnen aanbieden. Voor uw bedrijf, collega’s, familie of vriendenclub hebben we de juiste ingrediŽnten in huis om uw verblijf tot een ontspannen en vooral lekker uitstapje te maken.

De lekkerste dagen van de week. Voor woensdag t/m vrijdag is het minimum aantal deelnemers voor de workshops 10 personen. De aanvangstijd van uw workshop door de week kunt u in overleg met ons bepalen.
Op zaterdag en zondag voegen we groepen samen. Het maakt dus niet uit met hoeveel u bent, u kunt altijd terecht.
Leuk, lekker en leerzaam.

www.chocolatebar.nl

 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.DeWorkshopgids.nl


 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Workshop