Feest-Uitje.nl

Workshop
Friesland

Percussie workshop Cupcakes versieren Klompen pimpen Cocktails shaken

Home - Workshop

Studio Audioshape - Leeuwarden


In feeststudio Audioshape in Leeuwarden vier je het aller-leukste vrijgezellenfeest! Niet alleen neem je met z’n allen een persoonlijke cd voor de vrijgezel op, je hebt een perfect lied om ten gehore te brengen op de bruiloft én een superfeest met hapje en drankje in ons studiocafé. Waar je na gedane arbeid door kunt zingen en swingen op de karaokebühne. Bovendien krijgt iedereen een cd met het nummer en karaokeversie mee zodat je nog jarenlang kunt genieten en meezingen!

We beginnen met een rondleiding in de studio waarbij je uitleg krijgt over hoe een cd opname in zijn werk gaat. Hoe wordt de nieuwe cd van Marco Borsato en Jan Smit opgenomen en gemixt?
Welke apparatuur is nodig en welke effecten zorgen voor hun unieke sound?
In het gezellige studiocafé kies je gezamenlijk een nummer uit dat je gaat bewerken. Onder het genot van een vers bakje koffie of lekker drankje, schrijf je gezamenlijk een toepasselijke tekst.
De vrijgezel krijgt een fotoshoot aangeboden als echte popster; deze foto’s worden gebruikt voor op de cd en de cd-hoes. Zo krijg je een echt persoonlijk cadeau!

Als de tekst klaar is, arrangeer je met professionele begeleiding de zangpartijen en oefen je de tekst met z’n allen met behulp van het projectiescherm. Als jullie er klaar voor zijn, duik je de opnameruimte in en begint het echte werk; koptelefoons op en inzingen maar!
Nu ervaar je hoe het echt is om een cd op te nemen.

Met een hapje en drankje kun je even bijtanken in het studiocafé om vervolgens verder te zingen en swingen op de karaokebühne.
Met Singstar (PS) zing je supersolo’s, dromerige duetten of ga je de strijd tegen elkaar aan!
De computer meet je “zuivere” noten en bepaalt wie de beste zanger is.

Voor een compleet feest met uniek kijkje in de keuken van een professionele studio, een persoonlijk cadeau voor de vrijgezel, een stukje voor de bruiloft, een hapje en drankje in het studiocafé en helemaal los gaan op de karaokebühne heb je voor de hele groep een geweldig feest.

Studio Audioshape
Leeuwarden

gsm 06 - 36 39 26 75
feestje@audioshape.nl
www.audioshape.nl
 


 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Workshop