Feest-Uitje.nl

Vrijgezellenfeest
Friesland

Vrijgezellenavond Vrijgezellenfeest Vriendinnenuitje Vrijgezellenfeesten

Home - Vrijgezellenfeest

Klipper Linde - zeilen over het IJsselmeer en de Waddenzee


De robuuste driemasterklipper Linde (1910) was van origine een vrachtschip, wat nog zichtbaar is door de opvallend ruime opzet van het schip. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een stijlvolle zeilklipper.

Aan boord is het genieten. Wind door de haren en blik op oneindig. Dat moet je voelen, beleven. Dat kan, aan boord van de Linde.

Op het ruime voordek is ruimte om te zitten en te genieten van de opspattende golven.
Op de opbouw kunt u uit de wind genieten van de zon en het fonkelende water.

Het middendek heeft 6 bankjes en biedt meer dan voldoende comfortabele zitruimte.
Hier kunt u met collega’s, vrienden of familie genieten van de zeiltocht, het uitzicht in een haven of een feestelijke barbecue houden. Op het achterdek is ook nog eens zitruimte met een heerlijk uitzicht!

De Linde is voorzien van een hoge opbouw en reling waardoor jonge kinderen vrij rond kunnen lopen. Uiteraard kunnen zij onderdeks uitgebreid spelen.

De Linde heeft overnachtingsmogelijkheden voor 30 personen.
Tijdens dagtochten kunnen 50 personen inschepen.

Alle zeilen worden met de hand bediend. Met drie hoofdzeilen en drie voorzeilen is het gezamenlijk aanpakken om alle zeilen omhoog de masten in te heisen.
Dus: Trossen los en varen maar!


www.klipperlinde.nl
 


Klipper Linde

 

 

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een vrijgezellenfeest op een originele manier invullen, pfff... Ga dr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit vrijgezellenfeestje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Puzzelend peuzelen met Miss Murder Moordspel
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Carabische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van n van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door n van de deelnemers gespeeld worden.

Een vrijgezellenfeest al vanaf € 29,50 met het Miss Murder Moordspel + High Tea
Het Miss Murder Moordspel wordt meestal tijdens diners gespeeld maar is ook zeer geschikt in combinatie met een High Tea
’s middags. Ontrafel het mysterie van de moorden op Coco Island in een deftige sfeer met je pink omhoog. Dat is niet alleen vrselijk gezellig maar vooral ook verrassend betaalbaar! De koffie, thee en alle heerlijkheden zijn inclusief, dus weet je van tevoren precies hoeveel het hele gebeuren gaat kosten. Een ideaal vrijgezellenfeest wanneer de avond geen optie is, het budget beperkt is of als je gewoon eens een keer iets anders wilt. Jolly good!

Zelf acteren in een soap aan tafel met het Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Informatie
Dinerspel.nl werkt samen met top locaties in alle provincies van Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl
 


Dinerspel.nl

 

 

Paintball en Aktiviteitencentrum De Grote Wielen - Leeuwarden


Paintball is het spel om eens flink met je tegenstanders af te rekenen. Een spel vol vuur, actie en spanning.

Op het terrein van restaurant De Grote Wielen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de rand van Leeuwarden is gevestigd Paintball Centrum De Grote Wielen.

Met 1 hectare speelveld biedt dit Paintball en Activiteiten Centrum groepen de gelegenheid om in een mooi ingericht speelveld tegen elkaar te strijden. Een bosrijk speelveld met twee basiskampen, hindernissen en plaatsen waar je kan schuilen. Dit alles in mooie camouflagekleding, goedgekeurde veiligheidsmaskers en automatische wapens.

Een mooie gelegenheid voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vriendengroepen etc.

Er kan aan het spel deelgenomen worden vanaf 18 jaar en ouder.

www.paintballdegrotewielen.nl
 


 

 

Banketbakkerij Chocolaterie Boonstra - Drachten


Banketbakkerij Boonstra bestaat uit een winkel waar de heerlijkste ambachtelijke producten worden verkocht, gemaakt in eigen banketbakkerij en chocolaterie.

Workshop Chocolade
Wij heten u graag welkom in onze moderne bakkerij en chocolaterie voor het volgen van een workshop chocolade.
De workshops duren ongeveer 2,5 uur en zien er als volgt uit: ontvangst met een kopje koffie/thee en iets lekkers, waarbij wij u in het kort iets vertellen over ons bedrijf. Hierna gaat u onder begeleiding van onze chocolatiers zelf aan de slag met chocolade, volgens een bepaald thema. In een korte pauze kunt u onder het genot van nog een kopje koffie/thee of een glaasje fris even de vingers aflikken, waarna de workshop verder gaat. De gemaakte producten en bijbehorende receptuur krijgt u na die tijd mee naar huis.

De workshops worden gegeven doordeweeks om 16.30 uur of 19.00 uur of op zaterdagmiddag om 13.00 uur. U dient zelf een groep samen te stellen van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.

www.boonstrabanket.nl
 


Banketbakkerij Boonstra

 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keus aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Vrijgezellenfeest