Feest-Uitje.nl

Bedrijfsuitje
Friesland

Solex rijden Challenge parcours Karten Zeilen

Home - Bedrijfsuitje

Dinerspel.nl - locaties door heel Nederland


Een bedrijfsuitje op een originele manier invullen, pfff... Ga dr maar eens aan staan!
Met bowlen of karten hebben we het eigenlijk wel gehad en gewoon uit eten is zo, eh ... gewoon. Kunnen we voor dit bedrijfsuitje niet eens iets anders gaan doen? Jazeker wel:

Big Secret Soapdiner
Bij dit heerlijke dinerspel kruipt iedereen in de huid van een fictieve personage. Iedereen heeft iets te verbergen en het gaat hier niet om kinderachtige dingetjes. Door middel van tips, roddels, opdrachten en lines die uw van onze regisseurs en entertainers krijgt, ontstaat er een krankzinnig toneelstuk aan tafel. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk geheimen van de andere spelers boven tafel te krijgen.

Miss Murder Moorddiner
Miss Murder is een humoristisch maar ook schokkend moorddiner dat zich afspeelt in een Carabische sfeer vol uiterlijke schijn, schoonheid en rijkdom. Kruip in de huid van n van de uiteenlopende personages van het Miss Murder Moorddiner. Welke rol wilt u spelen?
De lieve, leuke en lekkere Miss Zweden of misschien acteur en achtvoudig wereldkampioen body building Harold Ratzenberger? Ook leuk: zangeres en diva Christina Blarey en natuurlijk de walgelijk rijke Bruce Ranson. Zelfs de rol van de sluwe en onverschrokken speurder Tony Speranza himself kan door n van de deelnemers gespeeld worden.

Big Trouble Schandaaldiner
Voor een echt schandalig bedrijfsuitje gaat de opvolger van het Big Secret Soapdiner nog verder! Weet u wat er allemaal gebeurt achter de gordijnen van uw buren? Nee?
Dat konden best wel eens duistere zaken zijn! Keurige hardwerkende mensen houden er soms verbazingwekkend bizarre liefhebberijen op na. En laten we eerlijk zijn, da’s boeiend!

Informatie
Dinerspel.nl heeft toplocaties in heel Nederland.

Kijk op de website www.dinerspel.nl of bel: 030 - 677 14 44.

 


 

 

Banketbakkerij Chocolaterie Boonstra - Drachten


Banketbakkerij Boonstra bestaat uit een winkel waar de heerlijkste ambachtelijke producten worden verkocht, gemaakt in eigen banketbakkerij en chocolaterie.

Workshop Chocolade
Wij heten u graag welkom in onze moderne bakkerij en chocolaterie voor het volgen van een workshop chocolade.
De workshops duren ongeveer 2,5 uur en zien er als volgt uit: ontvangst met een kopje koffie/thee en iets lekkers, waarbij wij u in het kort iets vertellen over ons bedrijf. Hierna gaat u onder begeleiding van onze chocolatiers zelf aan de slag met chocolade, volgens een bepaald thema. In een korte pauze kunt u onder het genot van nog een kopje koffie/thee of een glaasje fris even de vingers aflikken, waarna de workshop verder gaat. De gemaakte producten en bijbehorende receptuur krijgt u na die tijd mee naar huis.

De workshops worden gegeven doordeweeks om 16.30 uur of 19.00 uur of op zaterdagmiddag om 13.00 uur. U dient zelf een groep samen te stellen van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.

www.boonstrabanket.nl
 


Banketbakkerij Boonstra

 

 

Klipper Linde - zeilen over het IJsselmeer en de Waddenzee


De robuuste driemasterklipper Linde (1910) was van origine een vrachtschip, wat nog zichtbaar is door de opvallend ruime opzet van het schip. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een stijlvolle zeilklipper.

Aan boord is het genieten. Wind door de haren en blik op oneindig. Dat moet je voelen, beleven. Dat kan, aan boord van de Linde.

Op het ruime voordek is ruimte om te zitten en te genieten van de opspattende golven.
Op de opbouw kunt u uit de wind genieten van de zon en het fonkelende water.

Het middendek heeft 6 bankjes en biedt meer dan voldoende comfortabele zitruimte.
Hier kunt u met collega’s, vrienden of familie genieten van de zeiltocht, het uitzicht in een haven of een feestelijke barbecue houden. Op het achterdek is ook nog eens zitruimte met een heerlijk uitzicht!

De Linde is voorzien van een hoge opbouw en reling waardoor jonge kinderen vrij rond kunnen lopen. Uiteraard kunnen zij onderdeks uitgebreid spelen.

De Linde heeft overnachtingsmogelijkheden voor 30 personen.
Tijdens dagtochten kunnen 50 personen inschepen.

Alle zeilen worden met de hand bediend. Met drie hoofdzeilen en drie voorzeilen is het gezamenlijk aanpakken om alle zeilen omhoog de masten in te heisen.
Dus: Trossen los en varen maar!


www.klipperlinde.nl
 


Klipper Linde

 

 

DeWorkshopgids.nl


DeWorkshopgids.nl biedt u een ruime keuze aan creatieve workshops, schilderworkshops, kookworkshops, taartworkshops, workshops cupcakes versieren, workshops beeldhouwen, keramiekworkshops, workshops sieraden maken, percussieworkshops, improvisatieworkshops, proeverijen, pokerworkshops, circus workshops, zang- en dansworkshops, bedrijfstrainingen, tai chi workshops, pantomime workshops, didgeridoo workshops, filmworkshops, kinderworkshops enz.

Workshops als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsuitje maar ook als teambuilding programma. Of wat dacht u van een workshop als ontspannend intermezzo bij bijeenkomsten of seminars?
Of een parfumworkshop als partner programma?

www.deworkshopgids.nl

 


DeWorkshopgids.nl

 

Home - Bedrijfsuitje